Меркурий влиза в битка с Плутон – от какво да се пазим

Меркурий влиза в битка с Плутон – от какво да се пазим

Сподели

Загуба на доверие и проблеми на пътя са част от негативните ефекти в тази планетарна фаза

 

Пълно изравняване на Меркурий и Плутон в позицията им спрямо земята превръща 10 февруари в първия неблагоприятен ден от месеца, споделят астролози. Напрегнатите енегийни полета от този планетарен транзит се отразяват в няколко аспекта на живота ни.

Ето ги и тях.

Саботаж на всички планове

Денят ще бъде изключително напрегнат. Събитията ще се случват достатъчно бързо, поради което всичко може да се обърка. Астролозите силно съветват днес да не се доверяваме на интуицията си, а да премисляме старателно всеки ход на действие и да слушаме разума. Само по този начин ще бъде възможно да предотвратим конфликти, които ще маркират отношенията ни с ключови за нас хора за месеци напред.

Близостта – мисия невъзможна

Да стигнем до нашите близки, да не говорим за непознати, ще бъде просто нереалистично. Хората ще станат по-затворени, потайни, мълчаливи. Астролозите също отбелязват голяма вероятност от обратния ефект – всички наоколо могат да започнат да говорят много, а не по работа. Пазете се от лъжи и манипулативни схеми в този ден.

Отложете пътуванията

Докато Меркурий и Плутон се борят кой от тях е по-силен, по-добре е да не тръгвате на дълго пътуване, особено с кола. По пътя може да се случи нещо изключително неприятно – повреда, задръстване. Освен това можете просто да забравите нещо важно у дома. Опитайте се да не бързате, ако трябва да отидете някъде.

С понижено КПД в офиса

Реализирането на пълния ви потенциал в офиса ще бъде изключително трудно. Повишената активност може да доведе до много силна умора и загуба на вдъхновение. Ще има много негативни вибрации, така че хората ще започнат да се чувстват зле. Психическата сила ще падне. Малко хора искат да преодолеят трудностите. Много от нас ще искат просто да се откажат от това, което са започнали. Астролозите не препоръчват да правите това.

Проблеми с доверието

На 11 февруари астролозите съветват да използвате амулети срещу завистливи хора и недоброжелатели. Хората могат да бъдат изключително негативни и готови да направят всичко, за да успеят. Опитайте се да не се доверявате на всички неразумно. Бъдете по-внимателни и предпазливи.

Актуално

Избрано за вас