Валерия след „Ергенът“ – успешен инфлуенсър, но не и булка

Валерия след „Ергенът“ – успешен инфлуенсър, но не и булка

Сподели

Валерия на „Ергенът“ – никой не разбра фамилията й дори след три месеца престой в праймтайма на bTV като част от каста на романтичното шоу. От няколко дни името на 24-годишния модел от Плевен

е по-търсено в Google от това на главния прокурор, Мария Габриел, прогнозата за времето и кремовете срещу хемороиди в едно.

Защото тя си тръгна с пръстен и театралното „Обичам те“ от Евгени Генчев. Не Елена, която разплака родителите на пианиста с искреността си и бе определена от бащата като „момиче с интелект, има си съдържание“.

Фамилията на Валерия e Георгиева и никога няма да бъде Генчева. „Ергенът“ я направи разпознаваема и ще вдигне стойността й като инфлуенсър. В бъдещето на дете като нея

(тя все още е студент и емоционалната й зрялост прави кръгчета край катерушките)

ще има брак по сметка с брандове. Не с Евгени.

В предаване, което се разписва и режисира като сериал, защитничката на животните бе рейтингово попадение в десетката. Със силов махленски речник зад привидно крехката й външност. Самонадеяна на ръба на злобата, което беше шокиращо на моменти. Първо, защото не й отиваше на погледа на кошута. И второ, защото

човек, който толкова парадира с привързаността си към животните и сваля кожата от гърба си, за да развие приют,

не би могъл да отглежда толкова змии в себе си.

Никой не разбра и как един мъж с потенциал за глобално бъдеще на музикалната сцена избра локална госпожица, чиито манталитет никога няма да надрасне кварталната градинка. Модните ангажименти в Китай и Япония са само суха географска статистика в биографията на човек, който не спира да „храни“ другите, когато усети превъзходството им. Валерия се превръщаше в крехкият порцеланов еквивалент на Старците от „Мъпет шоу“ всеки път, щом Евгени доближеше Елена. Разбира се, отпускаше анемичния си махленски речник и към други героини, но усещаше, че редакторката е асото в тестето карти за Евгени.

Сладкодумна. Самодостатъчна. Директна. Не вдига излишен шум и не съска сред силиконовата джунгла,

а говори, анализира и действа, без да наранява достойнството на другите. С красив ум, който, в комбинация с малко грим подчертава нестандартната й, леко счупена хубост.  Жена, която обожава да бъде подценявана, защото знае прекрасно какви са супер силите й.

Елена наистина се влюби в Евгени, който извън целия инструментариум на сапунен сериал, приложен върху подхода му с жените, може би е симпатичен пич. Прилича на типаж, който обича

да бъде доминиран от партньорката си, да бъде гъделичкан от авторитета й, да бъде държан нащрек и да учи непрекъснато от нея

Последната му сериозна връзка е била с доста по-възрастна от него жена с две деца. Видяхме и майка му, която за един епизод време стана най-популярната „свекърва“ в републиката. Светла Генчева, по думите на Евгени, не е одобрявала нито една жена в живота му досега. Заклещи живота на Валерия между семейни почивки с брата на Евгени, споделеното им съжителство под един покрив и бъдещото внуче, което трябва да е кръстено на нея.

В последствие жената получи шанс да „реабилитира“ образа си на бригаден генерал с мания за контрол

в новинарската емисия на bTV. Тя обясни, че за 10 минути снимачен процес е била ужасно притеснена, не е знаела нищо за Валерия. Но след като прекарала известно време в нейната компания изводът е един: „Страхотна е, много я харесвам!“.

За мъж с историята на Евгени типаж като Валерия може да е трофейно приятелче за червен килим, което ще бъде докосвано безброй пъти нежно по коляното за радост на фото обективите. Докато играта не свърши под предлог, че

кариерата му навън е твърде ангажираща, за да чака моделката да надцака рецептата за мамина баница в Пловдив

Или да изгрее с удивителна обща култура, перфектен английски и чувство за хумор в бекстейджа на концерт, в който се разминват мениджърите на Лейди Гага и Том Джоунс.

Преди да забравим това иначе чаровно същество, получило шанса да изживее своята „приказка по телевизора“, ви предлагаме няколко факта за нея и общото им „бъдеще“ с Евгени. Заредете се с пуканки и внимавайте да не се задавите от смях.

  • Двойката не планира сватба, но вече има кандидат за кум – Николаос Цитиридис, както и подарък меден месец на Малдиви
  • Пускали са пералня заедно за седемте месеца, в които са крили връзката си заради течащото на запис предаване
  • Още не са се пренесли в общ дом, защото Евгени го чакат три концерта в България, а Валерия ще пътува за Китай
  • Тя иска близнаци, а той – трето дете, което да носи буквата на майка му
  • Тя ще върти домакинството, той ще си свири, и докато го прави, няма да има нищо против кучетата на Валерия да се навъртат край рояла
  • Валерия е веган, също като Евгени. Факт, който хвърли в смут свекървата, защото щяла „да яде по-малко неща дори и от него“.
  • Детството си Валерия прекарва в Гърция, но живее в Плевен
  • Приютът й се грижи за около 150 животни, кучета и котки. Ангажиментът си към четириногите приятели Валерия постави на една везна с любовта към Евгени, което затегна още повече примката на свекървата около врата й. Поне в последния епизод на шоуто.

Така изглежда накратко любовната биография на най-коментираната телевизионна двойка в момента. Ако не гласуваме за добре продуцираната любов, можем да подкрепим нещо истинско като пострадалите животни в приюта на Валерия.  Как се случва това вижте тук.

Фотокредит: bTV, Instagram Valeria Georgieva

Актуално

Избрано за вас