Великден ще е по-специален със 7Arts.bg

Великден ще е по-специален със 7Arts.bg

Сподели

Най-красивият, най-големият празник – Великден, освен с пролетни цветове и обещание за чудеса, може да ви подари и добра компания, благодарение на 7Arts.bg.

Най-голямата платформа за онлайн продукции в България обича да засища любопитството и интересите. Да се грижи и за вкуса към изкуството на всички вкъщи.

Сега вече различните поколения могат да се чувстват с еднаква сила приласкани. Пред тях, както никога до този момент, е избор на заглавия, от всички жанрове изкуства.

Ако досега не сте предполагали, че

може да поканите Соня Йончева у дома за Великден, да гледате любимите си български филми или да заситите апетита на децата към нещо встрани от игрите на телефона –

7Arts.bg има с какво да ви изненада! Затова, ако търсите добра алтернатива на безкрайните часове на маса в предстоящите празнични дни или сте решили да си пишете неизвинено от роднинските сбирки, широкият набор от заглавия на платформата, е точно за вас.

Знаем, че е

предизвикателно да изброяваме задължителните продукции от всяка категория.

Спектърът определено е доста голям. По-надолу просто сме извадили краткия ни списък с тематични препоръки. Което и да е вашето – настоящият Великден ще ви възнагради със спомен от досег с изкуство, което както и вярата, да лекува душата.

  • Специално за Великден, 7Arts.bg ви предлага кино среща със „Спасителят“. Може да го намерите тук, на платформата.

Режисьор и продуцент на историята, основана на Евангелието на Лука, е Роберт Саво. Лентата ще ви въведе в противоречивите години назад в миналото, когато Палестина е епицентърът на извънредни събития. По тези земи едно изключително присъствие, чийто живот ще промени из основи разбирането за смисъла на съществуването. В допълнение, екипът на платформата

предоставя „Спасителят“ на своите потребители със специален превод на български език.
  • Вече стана дума, че примата Соня Йончева може да ви прави компания за Великден, благодарение на 7Arts.bg. Един от основните акценти в дейността на платформата, е представяне на сценични продукции в онлайн версия. Благодарение на това мащабният спектакъл „Норма“ на Белини с участието на българката, е сред знаковите заглавия. Подробности може да видите тук.
  • Категория За децата е другото голямо обещание, че празникът ви ще зареди и децата ви с емоции и полезни занимания. А какво по-хубаво от допира с изкуството и специално заснетите за 7Arts.bg български куклени спектакли. Нашите фаворити за „Работната мецана“ и „Горската аптека“ – продукции на Държавен куклен театър Силистра. Ако детето ви обаче се захласва по красивите анимации или обича да рисува, пуснете му филмчето „Лист хартия“ на Ася Кованова и Андрей Кулев.  Въображението на детето ви ще се засити, пътувайки на приказно приключение
  • А ако сте сред най-изкушените театрални зрители, със сигурност отдавна сте обикнали изключителната работа на режисьора Тимофей Кулябин. Без значение дали все още не сте или вече сте гледали неговия спектакъл „Норма“, продукция на Народен театър „Иван Вазов“, може да се запознаете още по-добре с впечатляващата му работа, благодарение на 7Arts.bg. „Онегин“, „Деца на слънцето“ и „Три сестри“ са безспорни шедьоври в биографията на Кулябин, а какъв по-хубав повод от Великден, да се насладите на този театър от друго, световно ниво…Целият списък с ексклузивни театрални постановки, достъпни на 7Arts.bg, може да видите тук.

Актуално