„Патешки истории“ гледаме в кината по Коледа

Фото кредит: Forum Film Bulgaria

„Патешки истории“ гледаме в кината по Коледа

Фото кредит: Forum Film Bulgaria
Сподели

Тази Коледа политаме нависоко с „Патешки истории“ – новият анимационен филм, с който преодоляваме страховете си и се отваряме към света и неговите възможности.

Филмът ни запознава с патешкото семейство Малард в момент, в който то се намира на сериозен кръстопът. Мак е таткото, който е доволен, че

цялата фамилия винаги ще бъде в безопасност

и ще плува необезпокоявано в тяхното езеро в Нова Англия. А майката Пам е жадна за приключения и иска да покаже на децата им – тийнейджъра Дакс и малката Гуен – целия широк свят.

След като група прелетни патици пристига в езерото им с вълнуващи разкази за далечни места, Пам убеждава Мак да се впуснат в семейно пътешествие. През Ню Йорк чак до тропическата Ямайка. Но когато Малард поемат на път, внимателно замислените им планове бързо се объркват.

Ще успеят ли Малард да разширят хоризонтите си,

да препокрият себе си и да намерят пътя към новия дом?

Отговорите ще разберем тази Коледа само в кината. Част от невероятната красота и неповторима атмосфера на „Патешки истории“ се разкриват пред нас в новия пъстър трейлър на филма. Очаква ни изключително забавна и емоционална история. Тя изследва универсалните теми за семейството, дома, любопитството и тревожността и вълнението от напускането на зоната ни на комфорт. История, каквато само студиото за анимационни филми Illumination могат да предложат.

С филми като „Аз, проклетникът“, „Миньоните“, „Ела, изпей!“, „Сами вкъщи“ и „Гринч“, за по-малко от 15 години Illumination се утвърдиха като един от най-оригиналните, успешни и обичани брандове не само в света на анимацията, но и в киното като цяло.

Последният филм на студиото – „Патешки истории“, тръгва по кината 22 декември.

Фото кредит: Forum Film Bulgaria

Актуално

Избрано за вас