Ъшър ще пее по време на „Супербоул“

Фото кредит: Kevin Winter/Getty Images for iHeartRadio

Ъшър ще пее по време на „Супербоул“

Фото кредит: Kevin Winter/Getty Images for iHeartRadio
Сподели

Ъшър ще бъде водещият изпълнител в шоуто между  полувремената на финала на първенството по американски футбол „Супербоул“ в Лас Вегас. Новината съобщи АП, позовавайки се на Националната футболна лига в САЩ. Мачът ще се играе на 11 февруари в „Олджайънт Стейдиъм“.

Ъшър е икона, чиито изпълнения са оставили ярка следа в музиката и ние не бихме могли да сме по-развълнувани от възможността той да бъде звезда на шоуто през следващата година“, каза в изявление Сет Дудовски, директор на музикалното звено на Националната футболна лига.

Ъшър има 9 хита, достигнали номер 1 и 18, стигнали до челната десятка на класацията на „Билборд“ от 1997 г. досега. 44-годишният изпълнител е осемкратен носител на награда „Грами„.

„Участието между полувремената е чест за мен. Не мога да дочакам времето, когато ще представя пред света невиждано до момента в кариерата ми шоу. Благодаря на феновете и на всеки, който помогна за осъществяването на таз възможност“, сподели изпълнителят.

Ъшър си сътрудничи с някои от най-големите звезди в музиката и без съмнение феновете ще бъдат заинтригувани кой ще се изправи до него по време на шоуто.

„Супербоул“ ще отбележи поредното пето партньорство между Националната футболна лига и продуцента Джей Зи. През 2023 г. звезда на шоуто беше Риана. Това беше и първата година със спонсорство от страна на „Епъл мюзик“, предава БТА.

Шоуто и мачът ще се излъчват по телевизия Си Би Ес.

Фото кредит откриваща снимка: Kevin Winter/Getty Images for iHeartRadio

Актуално

Избрано за вас