Били Айлиш става икона на фестивала за игри „Fortnite“

Epic Games

Били Айлиш става икона на фестивала за игри „Fortnite“

Epic Games
Сподели

Били Айлиш беше обявена за новата икона в на фестивала на Epic Games „Fortnite“, сезон 3. Сезонът, който ще продължи до 13 юни, ще позволи на потребителите да отключват

нови костюми, инструменти и хитови парчета,

свързани с Айлиш, включително „All the Good Girls Go to Hell“, „Happier Than Ever“ и „Therefore I Am“. В магазина играчите могат да закупят нови емотикони с нейните хитове „Bad Guy“ и „You Should See Me in a Crown“.

Певицата

която наскоро спечели втория си „Оскар“

за оригиналната песен на „Барби“ „What Was I Made For“, влиза в играта, следвайки други популярни изпълнители  от предишните сезони като The Weeknd и Lady Gaga.

Epic Games

Облеклото „Green Roots“ на Айлиш ще бъде налично в списъка с Premium  награди на Festival pass срещу 1800 V-Bucks,  валута в играта. Отключват се популярни парчета като „Maps“ на Maroon 5, „Friday I’m in Love“ на Cure, „Youngblood“ на 5 Seconds of Summer и „Oxytocin“ на Айлиш. 

Третият албум на Айлиш, „Hit Me Hard and Soft“, дебютира на 17 май, а

по-късно през сезона ще бъдат разкрити нов аутфит

и джем парчета, които ще съвпаднат с издаването му.

Първоначално Fortnite Festival стартира през декември 2023 г. Това е безплатна ритмична игра, наподобяваща „Rock Band“.Там можете да се играе заедно с режимите Battle Royale и LEGO на популярния стрелец. От 23 април Fortnite Festival  най-накрая ще поддържа и контролери за китара „Rock Band 4“. Те ще са налични в новите части на песните Pro Lead и Pro Bass за PlayStation, Xbox и PC.

Актуално

Избрано за вас