Легендарна Nokia се завръща с 4G версия

Снимка: Pixabay

Легендарна Nokia се завръща с 4G версия

Снимка: Pixabay
Сподели

HMD Global обяви завръщането на легендарния модел Nokia 3210, вече в 4G версия. Той предизвика голям интерес сред любителите на технологиите и носталгиците, казва „Денар“.

Освен Nokia 3210 4G е планирано пускането на пазара на още три телефона на компанията, С тях HMD затвърждава амбициите си да се върне с успех на пазара.

Според световни медии предстоящите модели включват Nokia 225 4G и изцяло новия 235 4G. Те ще се предлагат в различни цветове – от розово и синьо до лилаво и черно. Очакванията са, че тези модели ще привлекат потребители, които искат най-обикновените телефони, но с поддръжка на модерна 4G мрежа.

Друга интересна новост е Nokia 110 4G (2024), модел, който продължава линията от познати базови телефони. Той обаче вече е с подобрени възможности и Nordic Blue като един от наличните цветове, съобщи БТВ.

Освен телефони, HMD Global

подготвя изненади в сегмента на високопроизводителни таблети

и смартфони, с обявяването на преименуването на таблета Nokia T21 на HMD T21, както и пускането на пазара на моделите HMD Pulse+ и HMD Pulse. Според наличната информация и двата модела ще предлагат 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Ще бъдат с операционна система Android.

Най-интригуващото предложение сред анонсите несъмнено е Nokia 3210 4G – модел, който ще се предлага в цветове Scuba Blue, Grunge Black и Y2K Gold. Въпреки че все още не са разкрити конкретни технически подробности, се очаква този модел да успее да съчетае носталгията и модерните технологични тенденции.

Актуално

Избрано за вас