Изабел Овчарова придава вкус на своите спомени в нова книга

Снимка: „Сиела"

Изабел Овчарова придава вкус на своите спомени в нова книга

Снимка: „Сиела"
Сподели

Влогърката Изабел Овчарова събира 33 рецепти в кулинарния дневник „Спомени с вкус“. Авторката ще разговаря с читатели за новата си книга на 26 октомври в търговския център на столичната ул. „Александър Стамболийски“ 101, съобщават издателите от „Сиела“.

Рецепта за „слънчеви питки“ от майката на Овчарова, за сандвичи „войничета“ от нейния дядо, за „райски банички“, пържени филийки, фрапе са част от рецептите.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Izabel Ovcharova (@izieqka)

Инфлуенсърката се обръща към последователите си в Инстаграм с думите:

„Мисията на тази книга е да те вдъхнови да се забавляваш в кухнята, да си създадеш спомен, да научиш нещо интересно и ново, но НЕ и да ти каже кое е правилно, как е редно да се храниш, какво е полезно и какво – не. Твое право и отговорност е да избереш как да се храниш и какъв начин на живот да водиш – единствената ми молба е да помниш, че твоето тяло те обича и заслужава да бъде обичано от теб“.

„Грижи се за него.
Давай му любов.
Говори му с любов.
Храни го с любов.
То го заслужава.
Ти го заслужаваш“.

Кулинарният дневник има мисията да вдъхнови читателите да се забавляват в кухнята и чрез храната да създадат спомени за цял живот с любимите си хора, отбелязват издателите. В книгата има снимки, илюстрации към всяка рецепта, идеи за вегетариански, месни, веган ястия, сладки. Към някои от рецептите са включени и предизвикателства.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Izabel Ovcharova (@izieqka)

Изи  участва и в кулинарни предавания като „Черешката на тортата“ и „Hell’s kitchen“.

Изабел Овчарова е родена на 22 юни 2000 г. в град Шумен. През 2017 г. започва да публикува видеа в You tube. Нейни книги са „Щастливей“, „Причината“, „Прочети, когато…“, „Розов изгрев след дъждовна нощ“, „Винаги има и още…“, „Слънчеви лъчи в мрака“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас