7 Arts и Miramar Film издават „рецептата” за невероятна киновечер у дома

Снимка: Pixabay

7 Arts и Miramar Film издават „рецептата” за невероятна киновечер у дома

Снимка: Pixabay
Сподели

Завладяващ български филм, чаша горещ шоколад и любим човек. Що е то? – Рецепта за една невероятна зимна киновечер вкъщи. Понякога обаче изборът на подходяща лента може да се превърне в истинско предизвикателство. Тогава обикновено прибягваме до интернет в търсенето на съвет. Стига губене на време в безсмислено ровене из мрежата! Стрийминг платформата 7Arts и партньорите ѝ от Miramar Film идват на помощ. Те са подсигурили богата селекция от филми, на която можем да се насладим от уюта на собствения си дом. Киноизкуството е на един клик разстояние.

Снимка: Miramar
 „Love.net”

Режисьор: Илиян Джевелеков

С участието на: Христо Шопов, Захари Бахаров, Койна Русева, Владимир Пенев, Диана Добрева, Диляна Попова, Лилия Маравиля, Джон Лоутън

Филмът проследява любовта във всички нейни проявления. Тя може да бъде неизбежна, мистична, необяснима, но и повърхностна. Всичките ѝ разновидности са представени посредством различни по характер персонажи. Някои от тях се опитват да коригират живота си чрез Интернет, други – просто се забавляват в мрежата. Сблъскваме се и с няколко двойки, свързали живота си чрез сайтовете за запознанства.

Гледай  „Love.net” тук

Снимка: Miramar
„Rew day”

Режисьор: Свилен Димитров

Късометражната анимация дава възможност на зрителите да проследят последните часове от живота на един обикновен човек. Събуждайки се в една прекрасна утрин, той дори не предполага, че след поредица от неприятни ситуации го очаква и фатален край.

Гледай „Rew day“ тук

Снимка: Miramar
„Вездесъщият”

Режисьор: Илиян Джевелеков

С участието на: Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Михаил Мутафов, Анастасия Лютова, Тони Минасян, Ирмена Чичикова, Борис Луканов

Емил е писател и собственик на рекламна агенция. Малко по малко обаче той се вманиачава по това да следи всички около себе си чрез скрити камери. Действията му водят до поредица от комични ситуации. Впоследствие нестандартното му хоби разкрива и много нежелани истини.

Гледай „Вездесъщият“ тук

Снимка: Miramar
„Дзифт”

Режисьор: Явор Гърдев

С участието на: Захари Бахаров, Таня Илиева, Владимир Пенев, Михаил Мутафов, Джоко Росич, Иван Бърнев, Снежина Петрова, Христо Петков, Бойка Велкова, Анастасия Лютова, Светлана Янчева

„Дзифт” ни връща назад във времето – в началото на 60-те години, когато у нас цари социализмът. Действието на филма се развива в София и проследява живота на Молеца, вкаран в затвора преди 9 септември 1944 за убийство, което не е извършил. Излизайки на свобода, той попада в един напълно непознат свят. Резултатът са катастрофални перипетии и надпревара с времето.

Гледай „Дзифт“ тук

Снимка: Miramar
„Кербала”

Режисьор: Кшищоф Лукашевич

С участието на: Бартоломей Топа, Антони Кроликовски, Христо Шопов, Александър Сано

През април 2004 г. поклонници честват мюсюлманския празник Ашура в Кербала, Ирак. В същото време бунтовници на Ал Кайда и Aс-Садр неочаквано нападат града. Атаките са посрещнати от едва 80 полски и български военнослужещи. С ограничен брой боеприпаси те се изправят смело пред лицето на смъртта и се включват в една най-зрелищните битки за поляци и българи след Втората световна война.

Гледай „Кербала“ тук 

Снимка: Miramar
„Любовни черупки”

Режисьор: Свилен Димитров

Любовта кара хората да преодолеят страховете си и да откриват чудесата на реалността. Късометражната анимация „Любовни черупки” доказва, че същото важи и за охлювите. Лентата ни запознава с охлюв, който живее затворен в своята черупка – далеч от ужасяващия външен свят. Срещата с любовта го подтиква да преосмисли живота си и да рискува живота си.

Гледай „Любовни черупки“ тук

Снимка: Miramar
„Мария”

Режисьор: Александра Фучанска

С участието на: Ирмена Чичикова, Дарин Ангелов, Анжела Георгиева, Станка Калчева, Гергана Змийчарова, Пенко Господинов, Анастасия Лютова, Лили Шомова, Георги Златарев, Христо Станчев

Мария е съвременна жена. Тя живее своя перфектен и подреден живот със съпруга и дъщеря си. Или поне така изглежда на пръв поглед. Един ден Мария открива, че започва да става невидима.

Гледай „Мария“ тук

Тези и още над 350 заглавия от киното, театралната сцена, стендъпа, балета, опeрата, късометражното кино и фолклора можете да откриете в 7 Arts само за 7 лв. на месец.

Актуално

Избрано за вас