Адам Сандлър ще участва в специален нов стендъп проект по Netflix

Снимка: Getty Images

Адам Сандлър ще участва в специален нов стендъп проект по Netflix

Снимка: Getty Images
Сподели

Адам Сандлър ще се събере отново с режисьора на Uncut Gems Джош Сафди за нов специален комедиен филм, който ще се излъчва по Netflix. Това съобщава The Rolling Stone.

За съжаление към момента

няма повече подробности –

като заглавие, график на продукцията или дори дата на премиерата, освен гореспоменатото. В този смисъл всички ние ще трябва просто да седим и да чакаме.

Сандлър прекара част от миналата година

на път със стендъп турне.

Освен това в началото на месеца той изнесе малко шоу в заведението Dynasty Typewriter в Лос Анджелис.

След премиерата и успеха на Uncut Gems Сандлър работи със Сафди и брат му Бени по късометражния филм „Голдман срещу Силвърман“, посветен на война между двама улични артисти. Братята Сафди трябваше да режисират Сандлър в нов филм, посветен на света на спортните картички и сувенири. Съобщаваща се, че лентата е с участието на Меган Тее Сталион и Бен Афлек. Но настоящият статут на проекта не е ясен. Бени в крайна сметка напусна и въпреки че Джош трябваше да поеме режисурата, Бени заяви пред Variety миналата година, че филмът е „на пауза“.

Адам Сандлър във филма Uncut Gems; Снимка: Julia Cervantes

Що се отнася до Сандлър, неозаглавеният специален филм със Сафди ще бъде

първият му стендъп проект

след този от 2018 г.: Adam Sandler: 100% Fresh. Оттогава насам той е типично зает с куп проекти, като само през

миналата година се снима в три филма,

сред които „Мистерия на убийствата 2“ с Дженифър Анистън, „Не сте поканени на моята Бат Мицва“, в който участва цялото семейство Сандлър. Както и в анимационния филм „Лео“. Към момента единственият му проект за 2024 г. е Spaceman – научнофантастичен филм, който ще се появи в Netflix на 1 март.

Актуално

Избрано за вас