Агата от “WandaVision“ се завръща със собствен сериал (трейлър)

Снимка: Disney Plus

Агата от “WandaVision“ се завръща със собствен сериал (трейлър)

Снимка: Disney Plus
Сподели

Marvel представи първия трейлър на „Agatha All Along“, предстоящия спиноф на хитовия сериал на Disney+ „WandaVision“.

Катрин Хан се превъплъщава в ролята на Агата Харкнес в сериала „WandaVision“. Джак Шефър, главен сценарист на „WandaVision“, е изпълнителен продуцент и главен сценарист на сериала, предаде Variety.

Снимка: Disney Plus

Официалното прессъобщение гласи: „Небезизвестната Агата Харкнес се оказва безсилна, след като подозрителен тийнейджър ѝ помага да се освободи от изкривено заклинание.

Интересът ѝ се засилва, когато той я моли да го заведе на легендарния Път на вещиците –

магическа ръкавица от изпитания, която, ако оцелее, възнаграждава вещицата с това, което ѝ липсва. Заедно Агата и този мистериозен тийнейджър обединяват отчаяно сили  и тръгват надолу, надолу, надолу по Пътя.“

Снимка: Disney Plus

Актьорският състав включва Обри Плаза, Джо Лок, Пати Лупоне, Сашир Замата, Али Ан, Дебра Джо Руп и др. Трейлърът смесва жанровете, тъй като започва като мистерия за убийство, в която

Хан играе детектив, разследващ трупа на Уанда

(след като тя привидно умря в края на „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“). След това настъпва пълен хаос с вещици, а Агата се събира със стари приятели магьосници, за да възвърне силата си.

Снимка: Disney Plus

В „WandaVision“ Хан се представя за първи път като Агнес, любопитната съседка на Уанда Максимоф (Елизабет Олсън) и Вижън (Пол Бетани) в Уествю. В крайна сметка тя разкрива истинската си самоличност като Агата,

могъща вещица, която живее от векове благодарение на магическите си способности.

След епична битка във финала на „WandaVision“ между Агата и Уанда, супергероинята използва силите си, за да хване Агата в капана като нейната фалшива самоличност Агнес.

Снимка: Disney Plus

Преди да бъде разкрито, че заглавието е „Agatha All Along“, Marvel създаде мистерия около поредицата, като я нарече „Агата: Къщата на Харкнес“, „Заветът на хаоса“, „Дневниците на Даркхолд“ и „Лъжливата вещица с големия гардероб“. Но беше ясно, че Агата се занимава с магьосническите си номера и си играе със заглавието, заявява Variety.

Хитовата песен „Agatha All Along“, написана от Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес, също

се превърна в интернет сензация след дебюта си в седмия епизод на „WandaVision“.

„Agatha All Along“ ще дебютира с два епизода на 18 септември в Disney+. 

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас