Алиша Силвърстоун се присъединява към звездния състав на новия филм на Йоргос Лантимос

Снимка: Getty Images

Алиша Силвърстоун се присъединява към звездния състав на новия филм на Йоргос Лантимос

Снимка: Getty Images
Сподели

Йоргос Лантимос добавя Алиша Силвърстоун към звездния актьорски състав на „Бугония“ – предстоящия му научнофантастичен филм. В него е потвърдено, че ще участват още Ема Стоун и Джеси Племънс.

Най-известна с емблематичната си роля на Шер в „Безпомощни“, Силвърстоун направи запомняща се поява и в психологическия трилър на Лантимос„Убийството на свещения елен“ от 2017 г.

Най-новият филм на номинирания за „Оскар“ режисьор разказва за двама обсебени от конспирации млади мъже, които отвличат високопоставения изпълнителен директор на голяма компания. Те са убедени, че тя е извънземно, което възнамерява да унищожи планетата Земя. Сценарият е дело на носителя на „Еми“ Уил Трейси („Наследство“, „Менюто“) и е базиран на южнокорейската комедия от 2003 г. „Спасете зелената планета“. Подробности за ролята на Силвърстоун се пазят в тайна.

Наскоро тя се снима в драмата на Netflix „Reptile“, която дебютира под номер 1 в стрийминга. Гледахме я и в мрачната комедия на XYZ Films „Krazy House“, чиято премиера се състоя в Сънданс по-рано тази година, пише Variety.

Следващият ѝ филм – „Y2K“ от Кайл Муни и Евън Уинтър, беше показан на SXSW и трябва да бъде пуснат по кината през декември тази година.

Силвърстоун участва и в „Мустаци“ на Имран Джей Хан, който спечели наградата на публиката на изданието SXSW 2023. Тя наскоро завърши работата си и по „Птицата и пчелата“ на Джъстин Кели. Други скорошни проекти на актрисата включват „Извършителят“, „Старческа година“, „Ложата“, „Момичето от долината“ и телевизионния сериал на Paramount „Американка“.

През 2021 г. Силвърстоун е номинирана за наградата „Daytime Emmy“ за участието си в сериала на Netflix „The Baby-Sitters Club“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас