Бащата на Анджелина Джоли ще снима пети филм в България

Снимка: Василиса Двойченкова

Бащата на Анджелина Джоли ще снима пети филм в България

Снимка: Василиса Двойченкова
Сподели

Джон Войт, бащата на Анджелина Джоли, явно е загърбил Холивуд. Последните филми, в които  актьорът участва, са снимани в България в киностудиото „Ню Бояна“. В момента звездата отново е у нас за петата продукция, която снима в страната, пишат от „24 часа“.

Сега застава пред камерата за лентата „The last gunfight“. Вдъхновен от едноименния роман на Джеф Гуин, филмът разказва история за престрелка в Дивия запад. Вече съществува лента от 60-те години, която носи същото заглавие. Тя ни среща с японски полицейски детектив, заподозрян в корупция. Засега обаче не се знае какъв ще е сюжетът на филма, в който ще участва Войт, но най-вероятно би проследил действията в книгата на Гуин.

Миналата година холивудският актьор засне четири ленти в София. За първата дойде през май. Тя беше с работно заглавие „Shadow Land“ (“Земя на сенките”). В нея той влезе в ролята на бивш президент на Щатите, чиито кошмарни сънища се превръщат в реалност. През октомври участва в „Man With no Past“ (“Мъж без минало”) на режисьора Джеймс Бамфорд, който също вече прекарва доста време у нас. Тази лента събира различни епохи в един сюжет. Бащата на Анджелина Джоли влезе в ролята на лошия герой, който поръчва отвличането на дете. През ноември пък се снима в два филма. Първият – „Strangers“ (“Непознати”), е екшън, в който действието с много каскади, престрелки и кървави убийства се развива в нашата столица. Вторият е озаглавен “Утопия” и е с еротични кадри. Историята разказва за бъдеще, в което жените са роботи, използвани за плътски удоволствия.

Снимка: Nova tv

През ноември миналата година в Лос Анджелис той получи награда от тогавашния вицепремиер на България Мария Габриел. Носителят на „Оскар“ беше отличен с приз  за принос към изкуството, културата, образованието и науката на страната ни, пише Нова телевизия.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас