Бен Афлек и Мат Деймън снимат нов филм заедно

Снимка: AP

Бен Афлек и Мат Деймън снимат нов филм заедно

Снимка: AP
Сподели

Един от любимите дуети на Холивуд отново се обединява. Бен Афлек и Мат Деймън работят заедно по нов филм на Netflix, става ясно от публикация на стрийминг платформата в социалните мрежи.

Според информацията „RIP“ е трилър, в който

дългогодишните приятели ще участват и ще продуцират,

съобщава The Hollywood Reporter. Тяхната компания Artists Equity стои зад проекта, който ще бъде режисиран от Джо Карнахан.

Афлек и Деймън печелят „Оскар“

за най-добър сценарий за „Добрият Уил Хънтинг“ през 1997 г. Двамата участват и в главните роли в този филм.

Снимка: WireImage

Приятелите от детинство са дългогодишни сътрудници, като са участвали заедно и във филмите „Догма“ и „Последният дуел“, както и във филма „Въздушния“, който Афлек режисира.

Наскоро те се снимаха заедно в рекламата на Dunkin’ Donuts, излъчена по време на тазгодишния Super Bowl.

Подробности за сюжета на „RIP“ не са публично оповестени.

Сред другите проекти на Artists Equity са предстоящото продължение на „Счетоводителят“ на Афлек и „Неудържим“ на Дженифър Лопес, които са заложени в Amazon MGM Studios. Artists Equity, която е създадена с цел да предложи участие в печалбата на повече членове на актьорския състав и екипа, стои и зад драмата на Килиан Мърфи Small Things Like These.

Снимка: AP

Следващата роля на Деймън е заедно с брата на Афлек – Кейси Афлек, във филма на Дъг Лиман The Instigators, който също е дело на Artists Equity и ще излезе на екран следващия месец. Сред последните филми на Афлек е трилърът на Робърт Родригес от 2023 г. Hypnotic.

Актуално

Избрано за вас