Харизматичният Брадли Купър на 49 (ТОП 10 факта)

Снимка: Architecturaldigest.com

Харизматичният Брадли Купър на 49 (ТОП 10 факта)

Снимка: Architecturaldigest.com
Сподели

Брадли Купър е един от най-известните и талантливи актьори в Холивуд. С очарователната си външност и невероятните си актьорски умения той е завладял сърцата на милиони фенове по света. От пробивната си роля в “The Hangover” до признатите от критиката изпълнения в „Silver Linings Playbook“ и „American Hustle“, Купър неведнъж е доказвал, че е сила, с която трябва да се съобразяват в развлекателната индустрия.

Но Брадли Купър има много повече от това, което се вижда на пръв поглед. На 49-я му рожден ден ви представяме 10 интересни факта за този харизматичен актьор, които може би не знаете. От ранния му живот и началото на кариерата му до личните му интереси и постижения – ще разкрием многопластовия живот на холивудския актьор.

Брадли Купър е избран за най-сексапилния жив мъж през 2011 г.

През 2011 г. списание People признава неоспоримия чар на Купър и го обявява за най-сексапилния жив мъж. Тази титла затвърждава статута му на сърцеразбивач в развлекателната индустрия.

Любимите актьори на Брадли Купър са Даниел Дей-Луис и Мерил Стрийп.

Купър е изразявал възхищението си от емблематичните актьори Даниел Дей-Луис и Мерил Стрийп, като ги е смятал за най-големите си вдъхновители в бранша. Той дори е имал възможността да работи заедно със Стрийп във филмовата адаптация на „Август“: Osage County.

Брадли Купър е в близки приятелски отношения с актьора Робърт де Ниро.

Близката връзка на Купър с легендарния актьор Робърт де Ниро се простира и отвъд екрана. Двамата са си сътрудничили в множество филми, включително „Silver Linings Playbook“ и „American Hustle“, и се смятат за големи приятели.

Второто име на Брадли Купър е Чарлз.

Пълното име на Купър е Брадли Чарлз Купър, като Чарлз е второто му име. Това е по-малко известен факт за актьора, който добавя още един пласт към личната му идентичност.

Брадли Купър се е снимал във възраждането на „Човекът слон“ на Бродуей.

Купър демонстрира театралния си талант, като се снима в бродуейското възраждане на пиесата „Човекът слон“. Мощното му изпълнение спечели възторжени отзиви от критиката и още повече затвърди гъвкавостта му като актьор.

Брадли Купър е защитник на равенството между половете в Холивуд.

Купър е изразявал мнението си за значението на равенството между половете в развлекателната индустрия.

Брадли Купър е фен на футбола.

Когато не е зает с актьорската си кариера, Купър обича да гледа футбол. Той особено подкрепя клуба от английската Висша лига, Арсенал, и е забелязван да посещава мачове.

Брадли Купър има страст към мотоциклетите.

Купър е запален почитател на мотоциклетите и обича да кара в свободното си време. Забелязван е да обикаля с различни мотоциклети и дори е участвал в благотворителни мотоциклетни събития.

Любимата дестинация за пътуване на Брадли Купър е Италия.

Купър е изразявал любовта си към Италия и я смята за една от любимите си дестинации за пътуване. Той е забелязван да почива в различни региони на страната, като се отдава на богатата ѝ култура, история и кухня.

Брадли Купър е обявен за един от 100-те най-влиятелни хора в класацията на списание Time.

Влиянието на Купър в развлекателната индустрия е признато от списание Time, което го включва в годишния си списък на 100-те най-влиятелни хора. Отличието подчертава значителния му принос и влияние като актьор и режисьор.

Купър е не само опитен актьор, но е доказал уменията си и зад камерата като режисьор, като неговият критично оценен филм „A Star is Born“ получава множество награди. Тази година излезе и филмът „Maestro“.

Със своя харизматичен чар, силна отдаденост на занаята и умение да избира завладяващи роли Брадли Купър продължава да впечатлява както феновете, така и критиците. Няма съмнение, че той ще продължи да оставя своя отпечатък в индустрията през следващите години.

Актуално

Избрано за вас