Charli XCX тайно снима филм в Полша

Снимка: Tibrina Hobson/Getty Images/SiriusXM

Charli XCX тайно снима филм в Полша

Снимка: Tibrina Hobson/Getty Images/SiriusXM
Сподели

Charli XCX осъществява плана си да заснеме мистериозен филм в Полша. Variety съобщава, че изпълнителката на „Von Dutch“ ще участва във филма„ERUPCJA“, полската дума за „изригване“. Филмът, режисиран от Пийт Окс, проследява „две жени с възпламеняваща се връзка“, изиграни от Charli XCX и Лена Гура.

Снимка: Tibrina Hobson/Getty Images/SiriusXM

„Начинът, по който той говореше за създаването на филмите си, приличаше на създаването на албум, а случайната среща също беше еквивалентна на разговорния и спонтанен характер на създаването на неговите проекти“, пише Charli XCX в имейл до Variety за работата с Окс. „Процесите ни се оказаха свързани по някакъв начин и ни се стори правилно и вълнуващо да продължим някакво сътрудничество.“

В „ERUPCJA“ участва и Джеръми О. Харис, който не се изненада, че тайният филм не остана в тайна за дълго. „Имах предчувствие, че планът ни да го запазим в тайна ще бъде труден“, казва той. „И това се потвърди още първата вечер, когато излязох в Полша. Бяхме отседнали в хотел „Нобу“, а той е близо до хомосексуалния квартал, така че отидох до един гей бар, а там имаше надпис, рекламиращ „Brat“ парти“. В същата седмица, в която Барак Обама разкрива, че „365“ е любим хит  в летния му плейлист.

Към момента „ERUPCJA“ няма обявена  дата за излизане.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас