Дейзи Ридли обяснява защо се завръща в „Междузвездни войни“

Снимка: Lucasfilm

Дейзи Ридли обяснява защо се завръща в „Междузвездни войни“

Снимка: Lucasfilm
Сподели

Дейзи Ридли би искала почитателите на „Междузвездни войни“ – и светът като цяло – да знаят едно-две неща за решението ѝ да се завърне в междугалактическия франчайз.

Английската актриса  се снима в трилогията от филми за „Междузвездни войни“, наричани най-просто „продълженията“, или Епизоди VII, VIII и IX („Силата се пробужда“ от 2015 г., „Последните джедаи“ от 2017 г. и „Възходът на Скайуокър“ от 2019 г.). Тя заяви в интервю за Variety, че предложената за режисьор на проекта Шармин Обейд-Чиной е дошла при нея

с много добра идея за история.

„Не искам да издавам нищо, но тя ми разказа цялата история. Ако не беше невероятна, щях да кажа: „Добре, обади ми се след пет години“, добави Ридли. „Но си заслужава“.

Звездата от „Убийство в Ориент експрес“ разсъждава и за това как е израснала като актриса и като човек, откакто е започнала участието си в „Силата се пробужда“ преди почти десет години.

„Толкова много неща се случиха с мен след тези филми. Сега се чувствам като възрастен човек. Когато започнах, бях на 20 години.

Бях най-младата на снимачната площадка“,

казва Ридли.

„Отне ми първите два филма „Междузвездни войни“, за да се почувствам достойна да бъда там. Сега съм на 30 години. Цялото нещо се усеща съвсем различно. Успях да работя с други режисьори и се надявам, че съм станала по-добра като актриса“.

През април миналата година CNN съобщи, че Лукасфилм – студиото, което стои зад мащабния франчайз „Междузвездни войни“ – е поканило

Ридли да се завърне в ролята на Рей –

героинята, която тя пресъздаде в предишната трилогия.

По-рано този месец Лукасфилм обяви и че режисьорът Джон Фавро ще продуцира и режисира „Мандалорианецът и Грогу“ – филм, произлязъл от популярния сериал на Disney+ „Мандалорианецът“ с Педро Паскал в главната роля. Планира се филмът да започне да се снима тази година.

Актуално

Избрано за вас