Доналд Глоувър връща забавлението в „Междузвездни войни“

Снимка: Everett Collection

Доналд Глоувър връща забавлението в „Междузвездни войни“

Снимка: Everett Collection
Сподели

Доналд Глоувър ще се завърне като любимеца на феновете на „Междузвездни войни“ Ландо Калрисиан във филм, който разработва за Disney и Lucasfilm. Той работи заедно с брат си и свой чест сътрудник Стивън Глоувър. Всичко, което те искат, е да върнат забавлението във франчайза.

„Искам просто да е забавно“.

Това каза той наскоро пред The Wall Street Journal във  видеоинтервю. „Самият аз като фен на „Междузвездни войни“ смятам, че е важно да има забавление“.

„В момента е много трудно да се забавляваш“, продължава Глоувър. „Трудно е, защото се случват много сериозни неща и това е единственото, което ни свързва. Разбирам защо нещата са сериозни, но част от човешкия опит е, че сме готови да се позабавляваме малко. Чувствам, че това ни липсва“.

Носителят на „Еми“ дебютира като младия Ландо в лентата „Соло“ от 2018г. Тя беше сериозно касово разочарование за Disney и Lucasfilm. През юли 2023 г. се появи новина, че братята Глоувър са привлечени на мястото на Джъстин Симиън като сценаристи на нов телевизионен сериал „Ландо“ за Disney+, но Variety потвърди през септември миналата година, че

проектът всъщност ще е пълнометражен филм.
Снимка: Everett Collection

Доналд Глоувър разкрива във видеоинтервю за списание GQ следното: Ландо е въплъщение на чара“, добави актьорът. „Той е нещо като маниер на поведение, какъвто според мен вече не съществува много. В днешно време е трудно да си добър говорител. Къде е границата? Именно там е и опасността. Колко близо можеш да стигнеш, без да се препънеш? С удоволствие бих изиграл Ландо отново. Забавно е да бъдеш него. Просто трябва да се направи по правилния начин. Времето е ценно“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас