Емили Блънт ще участва в следващия филм на Стивън Спилбърг

Снимка: Getty Images

Емили Блънт ще участва в следващия филм на Стивън Спилбърг

Снимка: Getty Images
Сподели

Емили Блънт е в начални преговори за участие в следващия филм на Стивън Спилбърг.

Филмът, както и всички продукции на Спилбърг, е забулен в тайна, но е „филм за събития“, така че се очаква да има специални ефекти и огромен размах.

Базиран е на история, която Спилбърг е замислил,

и може да се похвали със сценарий от Дейвид Кьоп. Той е автор на „Джурасик парк“, „Война на световете“ и „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“.

Universal Pictures се очаква да пусне филма на екран на 15 май 2026 г.

Блънт е номинирана за „Оскар“ за ролята на алкохолизираната съпруга на Дж. Робърт Опенхаймер в блокбъстъра на Кристофър Нолан „Опенхаймер“, както и за „The Fall Guy – екшън-комедия, която беше добре приета от критиците, но не успя да се наложи в боксофиса.

Емили Блънт и Килиън Мърфи в “Опенхаймер“; Снимка: Universal Pictures
Тя не е чужда на мащабните продукции,

като преди това се е снимала в такива като „На ръба на утрешния ден“ (в който си партнира с Том Круз) и „В горите“. Блънт участва и в „Нито звук“. По телевизията Блънт участва в известния минисериал „Англичанинът“.

Блънт е свързана и с продълженията на “Edge of Tomorrow“/„На ръба на утрешния ден“ и „Jungle Cruise 2″/„Круиз в джунглата 2“.

Снимка: Getty Images
Спилбърг е трикратен носител на „Оскар“ за най-добър режисьор

за „Спасяването на редник Райън“ и „Списъкът на Шиндлер“. Последният получи и награда за най-добър филм. Наскоро той режисира „Семейство Фейбълман“, който получи седем номинации за „Оскар“, включително за най-добър филм и за режисурата на Спилбърг.

Новината за кастинга на Блънт беше съобщена първо от Deadline.

Актуално

Избрано за вас