„Емили в Париж“ ще се завърне с пети сезон

Снимка: Giulia Parmigiani/Netflix

„Емили в Париж“ ще се завърне с пети сезон

Снимка: Giulia Parmigiani/Netflix
Сподели

Netflix подновява „Емили в Париж“. Хитовият сериал на Дарън Стар с Лили Колинс в главната роля ще се завърне за пети сезон, съобщи стриймърът. Рим ще продължи да бъде локация на новите епизоди.

„Развълнувани сме от невероятния отзвук на този сезон на „Емили в Париж“ и сме развълнувани да се завърнем за пети, за да продължим приключенията на Емили в Рим и Париж!“ – заяви създателят Дарън Стар пред Netflix Tudum.

Подновяването идва малко след дебюта на част 2 от четвърти сезон на 12 септември.

Четвъртият сезон завърши с това, че агенцията на сериала „Грато“ открива офис в Рим, който Силви (Филипин Лерой-Болио) иска да оглави Емили (Колинс). Така ѝ дава причина да остане в Италия близо до новия си кавалер Марчело Муратори (Еудженио Франческини).

 „Марчело е съвсем друго приключение, което искаме за Емили. В крайна сметка ни се иска тя да постигне по-добър баланс между работата и личния живот“, казва Колинс пред Tudum.

А за бившия ѝ Гейбриъл (Лукас Браво), за когото звезда наскоро беше казала пред The Hollywood Reporter: „Може би Емили и Гейбриъл засега не са си писани. За съжаление, Гейбриъл трябва да се справи с последствията от избора си“ да сложи край на нещата с нея.

Режисьорът Дарън Стар коментира романса на главната героиня с Марчело.

„Имам чувството, че между тях има истинска искра, истинска връзка и истинска романтична връзка. Много от това ще продължи да се развива през следващия сезон.“

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас