„Гладиатор 2“ дебютира с епичен трейлър

kinocheck.com

„Гладиатор 2“ дебютира с епичен трейлър

kinocheck.com
Сподели

Paramount Pictures представи първия трейлър на „Гладиатор II“ на сцената на Колизеума в Цезар Палас в Лас Вегас. Той пресъздава Древен Рим в цялото му великолепие. В главните роли влизат актьорите Пол Мескал, Педро Паскал и Дензъл Уошингтън, а режисьорът Ридли Скот  предлага

още по-кървава версия на тази далечна епоха,

в която Пол Мескал излиза на арената като благородник, отказал се от привилегиите си в борба на живот и смърт за забавление на римския народ.


„Гладиатор II“ пресъздава епичния размах на първия филм с нови и разтърсващи екшън сцени. Завръщането на хитовата лента на голям екран обещава да е едно от най-обсъжданите събития в света на киното през тази година.

През 2000г. „Гладиатор“  печели награда „Оскар“ за най- добър филм.

Героите на оригиналните звезди от  Ръсел Кроу и Хоакин Финикс не доживяват финалните надписи на първия филм. Те няма да бъдат част от неговото продължение. В новия състав обаче се завръща Кони Нилсен в ролята на Луцила и Дерек Джакоби, който играе член на римския сенат. Към тях се присъединява Дензъл Уошингтън, който преди това е работил със Скот по „Американски гангстер“. Роля във филма има и звездата от „Мандалорианецът“ Педро Паскал.

Премиерата на „Гладиатор II“ в САЩ ще бъде на 22 ноември 2024 г.Това, което ще видите,… е емоция, екшън и зрелище в мащаб, който не прилича на нищо друго в кината тази година“, обещава актьорът Дензъл Уошингтън.

Актуално

Избрано за вас