„Измислени приятели“ оживяват от 17 май в кината

Снимка: Forum Film

„Измислени приятели“ оживяват от 17 май в кината

Снимка: Forum Film
Сподели

Тази пролет ще настъпи с истинска магия, защото брилянтният Джон Кразински, познат с вродената си способност да улавя по несравним начин същността на всеки герой, ни е подготвил цяла банда от чудати „Измислени приятели“. Подготвяме се да изследваме свят, в който въображението не познава граници и възраст, а нестихващата сила на приятелството е по-вдъхновяваща от всякога.

„Измислени приятели“ е комедиен фентъзи филм, който проследява умилителната история на Бий (Кейли Флеминг) – малко момиче, което се

опитва да се справи с трудностите на своето ежедневие

след тежко житейско изпитание. Докато се сблъсква с перипетиите на порастването, се случва нещо необикновено. Тя започва да вижда всички въображаеми приятели, забравени от вече порасналите си деца. И какво прави с тази необичайна суперсила? Бий решава да се впусне в лудо приключение и да събере отново тези причудливи герои с техните създатели.

Трейлър на филма ни запознава с очарователните и забавни „Измислени приятели“ и предлага първи поглед към

визуално зашеметяващите ефекти и емоционално наситените моменти,

които оформят това разведряващо кинопреживяване. Изобретателният разказ завладява мигновено и ни напомня за любовта, загубата и онези вечни връзки, които ни докосват завинаги и предопределят личността и бъдещето ни.

В допълнение към трейлъра, ново видео предоставя ексклузивен поглед зад кадър към създаването на продукцията. То отваря прозорец към творческия процес, развитието на героите и магическите елементи, които вдъхват живот на този въображаем свят.

Срещаме се с енергичния екип и забележителния актьорски състав, сред които са и всеобщите любимци Емили Блънт, Фийби Уолър-Бридж, Райън Рейнолдс, Мат Деймън и Стийв Карел. Изключителните им образи внасят несравнима доза дълбочина и автентичност на тази вълшебна приказка.

Режисьор и сценарист е Джон Кразински („Нито звук“, „Нито звук 2″, „Офисът“), отличаващ се с всестранния си талант и създаването на филмовото изкуство от различни жанрове. Продуценти са Алисън Сийгър, Андрю Форм, Райън Рейнолдс и Джон Кразински. Изпълнителни продуценти са Джон Дж. Кели и Джордж Дюи. Във филма участват Кейли Флеминг, Райън Рейнолдс, Фиона Шоу, Емили Блънт, Фийби Уолър Бридж, Луис Госет младши, Джон Кразински, Мат Деймън, Стив Карел, Акуафина и др.

Истински „Измислени приятели“ ни очакват от 17 май само в кината.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас