Дженифър Лопес продуцира филм за анимационния герой Боб Строителя

Снимка: People

Дженифър Лопес продуцира филм за анимационния герой Боб Строителя

Снимка: People
Сподели

Оставете Барби – най-новата собственост на компанията за производство на играчки Mattel, която ще доминира в културата, е Боб Строителя. Жизнерадостният строителен работник

дебютира преди 25 години

по CBBC и със закъснение се пренася на големия екран, благодарение на Дженифър Лопес.

В оригиналната поредица сюжетът на филма ще покаже как Роберто (известен още като Боб) пътува до Пуерто Рико заради важна задача. Там „се занимава с проблеми, засягащи острова, и се задълбочава в това какво означава да строиш“.

Съобщава се, че пътуването му ще „отпразнува ярките и цветни култури на карибските латиноамерикански държави и техните народи“. Все още не е определен режисьор, но сценарият ще бъде написан от Фелипе Варгас. Неговият последен филм беше късометражен хорър, чието действие се развива в сиропиталище, чиито обитатели са измъчвани от зловеща фея, която събира не само зъбите на децата.

Антъни Рамос, който има зад гърба си сценичната и екранната версия на „Във висините“, ще озвучи главната роля.

„Съчетаването на

гениалното виждане на Антъни и Фелипе за историята

ще пресъздаде този любим герой по начин, който зрителите, израснали с Боб, ще разпознаят, а новите зрители ще му се насладят“, каза Роби Бренър, президент на Mattel Films.

Снимка: Paramount Plus

Рамос, който продуцира заедно с Лопес, добави, че елементи от филма са

вдъхновени от собствения му живот.

Боб Строителя се появява като майстор зидар, който заедно с колежката си Уенди и различни приятели, съседи и говорещи багери се заема с различни строителни дейности в анимационен филм, излъчван по детските канали на BBC

между 1999 и 2011 г.

Сериалът е пренесен в цял свят с малки корекции в терминологията, както и с местен гласов актьорски състав.

През 2011 г. Боб и любимият на децата „Томас и приятели“ бяха

продадени на Mattel за 680 млн. долара.

Премиерата на обновеното предаване се състоя три години по-късно и предизвика сериозен отзвук от страна на феновете на оригинала.

Огромният успех на сатиричната адаптация на Грета Гъруиг на „Барби“, която счупи множество касови рекорди и по-рано тази седмица беше номинирана за осем „Оскара“, стана причина за появата на множество филми на Mattel.

Актуално