Джон Малкович става част от Вселената на Marvel

Снимка: CORBIS/CORBIS VIA GETTY IMAGES

Джон Малкович става част от Вселената на Marvel

Снимка: CORBIS/CORBIS VIA GETTY IMAGES
Сподели

Джон Малкович е последният актьор, който се присъединява към „Фантастичната четворка“ на Marvel Studios, потвърди The Hollywood Reporter. Подробности за персонажа се пазят в тайна.

Във филма участват още Педро Паскал (Рийд Ричардс/Г-н Фантастик), Ванеса Кърби (Сю Сторм/Невидимата жена), Джоузеф Куин (Джони Сторм/Човешкия факел) и Ебон Мос-Бакрах (Бен Грим/Нещото). Джулия Гарнър е в ролята на Сребърния сърфист. Пол Уолтър Хаузър е сред актьорите в неразкрита роля.

„Фантастичната четворка“ ще бъде

представен премиерно на 25 юли 2025 г.

Филмът е дело на режисьора на „WandaVision“ Мат Шакман, който ръководи филма по сценарий на Ерик Пиърсън, Джош Фридман, Джеф Каплан и Иън Спрингър. Питър Камерън от „WandaVision“ също е работил по сценария.

„Фантастичната четворка“ е ключов обект за Marvel. Сценаристите Стан Лий и Джак Кърби представят екип с първия „Фантастичната четворка“ от поредицата от 1961 г. –

комикс, който поставя началото на Вселената на Marvel.

Преди това комиксът е адаптиран за няколко филма, режисирани от Тим Стори през 2000 г., както и за катастрофалния филм на Джош Транк от 2015 г.

Джон Малкович добавя „инжекция“ престиж към проекта. Уважаваният актьор печели номинации за „Оскар“ за филмите „Места в сърцето“ и „На огнената линия“. Работата му на големия екран през 90-те години е запомнена с висококонцептуални филми като „Да бъдеш Джон Малкович“ и „Con-Air“.

Актуално

Избрано за вас