Как Райън Рейнолдс убеждава Мадона да използват „Like a Prayer“ в „Дедпул и Върколака“

Снимка: Getty Images

Как Райън Рейнолдс убеждава Мадона да използват „Like a Prayer“ в „Дедпул и Върколака“

Снимка: Getty Images
Сподели

Райън Рейнолдс и Хю Джакман са знаели, че няма да е лесно да получат разрешението на Мадона да използват хита ѝ от 1989 г. „Like a Prayer“ в „Дедпул и Върколака“.

Двамата актьори, заедно с режисьора Шон Леви, споделиха в неотдавнашно интервю, че всъщност е трябвало да посетят култовата певица, за да я помолят да лицензира песента. Това предаде The Hollywood Reporter.

„Това включваше лично посещение при Мадона,

където ѝ показахме сцената, в която ще бъде използвана „Like a Prayer“,

обяснява Леви.

„Също така нека предварително да кажем, че Мадона не дава лесно разрешение за лиценз за песента, особено за тази песен“, добави Рейнолдс. „Беше сериозна работа да я помолим и със сигурност още по-голяма работа да я използваме. Отидохме и се срещнахме с нея, за да ѝ покажем как, къде ще се използва песента и защо.“

Снимка: Getty Images

Леви отбеляза, че по време на посещението са се чувствали като на „среща с кралска особа“. Рейнолдс дори се пошегува, че му се е наложило да попита един от членовете на екипа на Мадона как да се обърне към нея по подходящ начин.

„Позволено ли ми е просто да кажа „Мадона“?,

спомня си актьорът. „Като: „Здравей, Мадона, аз съм Райън.“

Посещението завърши с успех, като изпълнителката на „Material Girl“ им дава разрешение да използват песента, както и предлага на екипа на „Дедпул и Върколака“ някои полезни бележки за сцената, в която се използва „Like A Prayer“.

„Тя даде страхотна препоръка“, казва Рейнолдс. „Гледаше го и не се шегувам, каза: „Трябва да направите това“.

„Буквално в рамките на 48 часа влязохме в нова звукозаписна сесия, за да направим това, което тя препоръча“, добави Леви.

„Тя подобри сцената.“

Филмът „Дедпул и Върколака“, в който героите на Рейнолдс и Джакман се обединяват за нова мисия, тръгва по кината на 24 юли.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас