На кино през юни: Кои са най-новите заглавия?

Снимка: Pixabay

На кино през юни: Кои са най-новите заглавия?

Снимка: Pixabay
Сподели

Кои са премиерните заглавия през този месец – въпрос, който терзае всеки киноман. За да не се лутате из програмите на кината в търсене на най-новите предложения, го направихме вместо вас. Представяме ви списък със 7 филма, които ще се появят на голям екран у нас за пръв път през юни.

„Моторджии”

Режисьор: Доналд Спаркс, Джеф Никълс, Питър Рокля, Моли Столман

Участват: Бойд Холбрук, Бо Кнап, Том Харди, Деймън Хериман, Остин Бътлър, Майкъл Шанън

Филмът проследява историята на измислената банда „Вандалите“ през погледа на основателите ѝ и успява да улови по несравним начин това бунтарско време в Америка. Запознаваме се със своенравната Кати (Джоди Комър), която случайно среща Бени (Остин Бътлър), най-новия член на мотоклуба от Средния запад, и между двамата пламва силна искра.

Премиера: 21 юни

„Отвътре навън” 2

Режисьор: Келси Ман

Райли вече е тийнейджър и в контролния център в главата ѝ настъпват изменения, за да се направи място на нещо напълно неочаквано: нови емоции! Познатите ни любими герои Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат не са съвсем сигурни как точно да се чувстват и какво да направят, когато в редиците им с гръм и трясък се появява Тревожност.

Премиера: 14 юни

„Екзорсистът”

През миналата година гледахме Ръсел Кроу  в „Екзорсистът на Папата“. Той отново ще гони демони, но този път от самия себе си. В този филм той играе обладан актьор.

Премиера: 21 юни

„Нито звук: Ден първи”

Режисьор: Гай Тревелян, Фил Бут, Майкъл Сарноски

Участват: Джимон Хунсу, Алекс Улф, Лупита Ньонг’о, Кейн Ейдън, Джоузеф Куин, Дженифър Удуърд

Филмът ни пренася из оживените улици на Ню Йорк, където ставаме свидели на ужасяващите първи мигове от коварния пейзаж на едно общество на ръба на колапса и катаклизмите, които потапят света в тишина. Когато мистериозни създания със свръх обострен слух завладяват града, мълчанието се превръща в единственото средство за оцеляване.

Премиера: 28 юни

„Хоризонт: Американска сага”

Режисьор: Кевин Костнър

В ролите: Майкъл Рукър, Джовани Рибизи, Сам Уортингтън, Сиена Милър, Джена Малоун, Дейл Дики, Кевин Костнър, Изабел Фурман

Това лято ни очаква една епична история от режисьора и сценарист Кевин Костнър. „Хоризонт: Американска сага“ е уестърн филм в две части. Гледайте „Глава 1″ в кината от 28 юни и „Глава 2“ от 16 август.

Част от премиерните заглавия за месец юни вече са в киносалоните.

„Лоши момчета: Всичко или нищо”

Режисьор: Адил Ел Арби и Билал Фалах

Участват: Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиан

Детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями. Той е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години.

 „Наблюдателите”

Режисьор: Ишана Найт Шаямалан

Участват: Дакота Фанинг, Джорджина Кембъл, Оливър Финеган, Олуен Фуере

След като се губи в непозната и мистериозна гора в Ирландия, 28-годишната художничка Мина се опитва да открие пътя към дома. В стремежа си да намери изход, момичето се озовава в капан, заедно с още трима непознати. Всяка нощ страховити същества ги  наблюдават и преследват.

Актуално

Избрано за вас