„Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“ се завръща с нови герои и локации

Снимка: MIRACULOUS CORP.

„Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“ се завръща с нови герои и локации

Снимка: MIRACULOUS CORP.
Сподели

Анимационният франчайз „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“  навършва 10 години. Феновете на сериала, малки и големи, ще се радват на много изненади. Сред тях са  обновени дизайни и нови герои в различни градове, включително Токио и Рио. Ще се създаде и на поредица от театрални премиери с реални актьори.

Снимка: MIRACULOUS CORP.

Главният изпълнителен директор Анди Йетман на MIRACULOUS CORP. разкри пред Variety, че франчайзът скоро ще представи двама нови герои – Лейди Дракон и Звездна сила. Те „вероятно ще се срещнат помежду си“, ще създават различни приятелства и  ще се влюбват. Всичко това ще се случва на нови и емблематични дестинации. Новите герои ще имат някои общи черти, посочи Йетман.

„Всички те са тийнейджъри – малко глуповати, забавни, уязвими.

След това всички те откриват, че имат уникални суперсили и се учат да ги използват, за да помогнат на приятелите си и на целия свят“.

Изпълнителният директор разказа за четвъртия телевизионен сезон, чието действие ще се развива в Токио и се очаква да бъде завършен до края на следващата година. Той обяви и плановете си за игрален филм, който според него ще се развива основно в Париж. Анимираният град на любовта е изиграл голяма роля за успеха на сериала. Идеята е тази тенденция да продължи и с други световни дестинации.

Снимка: MIRACULOUS CORP.
„Токио ще бъде първото място, планираме още да анимираме и Рио,

а след това няколко други места“, казва той. Йетман също така намекна за новия облик на шоуто. Шести и седми сезон, които вече са в процес на производство, ще бъдат първите, създадени с помощта на Unreal Engine – инструмент за създаване на 3D в реално време. „Преобразяваме дизайна на героите“, развълнуван е той.

„Тийнейджърите обикновено не гледат анимация, но те все още имат място в сърцето си за Калинката и Котарака“.

„Това е единственият сериал, който е хит в Disney, Netflix, YouTube, Roblox и е популярен сред различни демографски групи“, казва изпълнителният директор. „Основната ни ниша са момчета и момичета на възраст 5-11 години. Видяхме, че шоуто може да бъде популярно и за тийнейджъри, за млади хора“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас