Кевин Костнър дебютира с трейлър за своя уестърн „Horizon: American Saga“

Снимка: Horizon: An American Saga | Trailer 1

Кевин Костнър дебютира с трейлър за своя уестърн „Horizon: American Saga“

Снимка: Horizon: An American Saga | Trailer 1
Сподели

Кевин Костнър представи трейлъра на своя филмов проект от четири части „Horizon: An American Saga”, в който той е съавтор, продуцент, режисьор и изпълнител на главната роля.

Част от кадрите в трейлъра показват изображения на обширни югозападни пейзажи, величествени места, горящи домове и екшън сцени с въоръжени мъже на коне, които участват в битки, за да защитят земята и семействата си.

Първият филм от замислената поредица

обхваща четирите години на Гражданската война

между 1861 и 1865 г. и разказва за „примамливостта на Стария Запад и как той е бил спечелен – и загубен – чрез кръвта, потта и сълзите на мнозина“, гласи официалният синопсис.

Снимка: Horizon: An American Saga | Trailer 1

Режисьорската визия на носителя на „Оскар“ Кевин Костнър ще отведе зрителите на

емоционално пътешествие през една страна, която воюва със самата себе си,

през призмата на семействата, приятелите и враговете, които се опитват да открият какво наистина означава да бъдеш Съединените американски щати“.

Звездният актьорски състав включва още Люк Уилсън, Сиена Милър, Джена Малоун, Майкъл Рукър, Джейми Кембъл Бауър, Дани Хюстън, Джовани Рибизи и Майкъл Анганаро, както и много други.

Снимка: Horizon: An American Saga | Trailer 1

„Horizon“ нашумя миналата година, когато бе съобщено, че Костнър

няма да се завърне за втората половина на последния сезон на „Йелоустоун“,

сериала на Paramount+. В него той изпълнява ролята на главния герой Джон Дътън. Оттеглянето му е, за да може да се съсредоточи върху завършването на филмите си.

В интервю за The Hollywood Reporter през юни създателят на „Йелоустоун“ Тейлър Шеридан признава, че е „разочарован“, че ранното напускане на Костнър води до „преждевременното“ изчезване на героя му от екрана.

В същото време Шеридан настоява, че мнението му за звездата „не се е променило“ и изразява разбирането си, че „страстният проект“ е причината.

Премиерата на филма „Horizon: American Saga“ ще се състои на 28 юни. Втората част ще можем да гледаме на 16 август. Два допълнителни филма, планирани като проект на Warner Bros., все още не са заснети.

Актуално