„КЛАС 90“ отново се събира през януари 2025 г.

Снимка: Miramar

„КЛАС 90“ отново се събира през януари 2025 г.

Снимка: Miramar
Сподели

Новата продукция на Мирамар филм „КЛАС 90“ тръгва от 24 януари 2025 г. в кинатa. Зрителите вече могат да се насладят на официалния тийзър, който обещава купон с неочаквани обрати, смях и сълзи.Новата продукция на Мирамар филм „КЛАС 90“ тръгва от 24 януари 2025 г. в кинатa. Зрителите вече могат да се насладят на официалния тийзър, който обещава купон с неочаквани обрати, смях и сълзи.

Комедийната драма събира на големия екран едни от най-обичаните български актьори. Тя ни среща с група съученици, завършили гимназия през 1990 г., които се събират в уютен планински хотел, за да отпразнуват 33 години от дипломирането си. Партито, което всички чакат с нетърпение, бързо излиза извън контрол, когато

стари вражди, изгубени любови и неосъществени мечти се завръщат с пълна сила

и всеки от героите е принуден да се изправи срещу своето настоящо и минало аз.

Снимка: Miramar

В ролите ще видим Любомир Нейков, Людмила Митева Даскалова, Роберт Янакиев, Георги Златарев, Параскева Джукелова, Биляна Петринска. На другарската среща ще видим още Надя Конакчиева, Елена Атанасова, Стефка Янорова, Стефан Денолюбов, Юлиан Вергов, както и немската актриса Катрин Йене.

„КЛАС 90“ е първият игрален филм на режисьора Бойко Боянов. Той пише сценария заедно с режисьора Станислав Тодоров – Роги („Дъвка за балончета“). Двамата разказват за своето поколение, преплитат съдби и истории, които често черпят от реалността.

Снимка: Miramar

Филмът е финансиран от Националния филмов център и е реализиран в копродукция с Българската национална телевизия. Разпространяват Мирамар филм и Форум филм.

За Мирамар филм това е поредна голяма премиера след успешните „Дзифт“, „LOVE.NET”, „Вездесъщият“ и „Чума“, както и сериалите „Порталът“ и „Тревожност“, който започна по БНТ на 29 септември.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас