Когато ,,10 живота“ просто не стигат…

Снимка: Forum Film Bulgaria

Когато ,,10 живота“ просто не стигат…

Снимка: Forum Film Bulgaria
Сподели

Това лято се впускаме в трогателно и трансформиращо пътешествие с пленителния анимационен филм ,,10 живота“, който ни пренася на Английската ривиера – крайбрежието на Дорсет.

Там небето е синьо, пейзажът е изпълнен със зеленина, а лазурният океан се разбива бурно в Белите скали. Запознаваме се и с котарака Бекет, а разказът за него ще ни хвърли във вихър от емоции, хумор и фантазия и ще ни напомни за силата на съпричастността, любовта, загубата и потенциала за промяна у всички нас.

Снимка: Forum Film Bulgaria

10 живота проследява историята на Бекет – щастлив, разглезен и самовлюбен котарак, който винаги е приемал прелестните си животи за даденост. Спасен от добросърдечната и всеотдайна студентка Роуз, той се радва на удобствата на любящия дом, но рядко оценява благополучното стечение на обстоятелствата.

Безгрижното му съществуване се преобръща с главата надолу, когато той непредпазливо губи деветия си живот. Тогава съдбата внезапно се намесва и го изпраща на необикновено приключение, за да открие истинския смисъл на своето съществуване. Чрез поредица от вълшебни и вълнуващи случки малкият герой научава ценни житейски уроци и значението на благодарността, състраданието и безкористността.

Изпълненият с очарователна анимация и завладяваща музика трейлър ни предлага вълнуващ поглед към нестрандартното пътуване на Бекет и ни подготвя за това, което със сигурност ще бъде едно чудодейно изживяване, изпълнено с колоритни персонажи, прочувствени моменти и много забавление.

Режисьор на продукцията е Кристофър Дженкинс, който е и сценарист с Карен Уенгръд и Кен Синеман. Той автор още и на ,,Всички на сърф, ,,У дома, ,,Аладин, ,,Херкулес, ,,Атлантида: Изгубената империя“. Сюжетът е дело на Карън Уенгръд, Кен Синеман, Аш Бренън, Ернесто Матаморос и Лиланд Кокс. Продуценти са Гай Колинс и Шон Фийни.

Открий героя в себе си с 10 живота от 30 август само в кината.

Актуално

Избрано за вас