Мадона поднови работата над автобиографичния си филм

Снимка: Facebook/Madona

Мадона поднови работата над автобиографичния си филм

Снимка: Facebook/Madona
Сподели

След края на световното си турне Celebration Tour  Мадона е подновила работата над сценария за автобиографичния си филм.

65-годишната Кралица на попа е започнала да работи над филмовата си автобиография от 2020 г.

Първоначално написването на сценария беше поверено на Диабло Коди. През 2022 г. обаче той се оттегли от проекта и като съавтор заедно с Мадона беше привлечена Ерин Кресида Уилсън, позната с работата си над „Секретарката“ (2002) и предстоящата нова версия на „Снежанка“ (2025). Това съобщи БТА.

Снимка: Lions Gate Films

Филмовият проект беше спрян през януари 2023 г., за да може Мадона се фокусира върху  световното си турне Celebration Tour. То продължи седем месеца. И така след края му певицата може отново да се посвети на работата си над филма.

Загатвайки за това, Мадона публикува в Инстаграм компилация от снимки, на които е седнала пред класическа пишеща машина.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Madonna (@madonna)

На едно от изображенията се вижда нещо, изглеждащо като заглавната страница на проекта. Великата поп изпълнителка потвърди, че е озаглавен „Кое е това момиче?“ (Who’s That Girl). Под заглавието са изписани нейното име и това на Ерин Кресида Уилсън.

Турнето на певицата Celebration Tour приключи през май тази година. Впоследствие беше оповестено, че актрисата от „Озарк“ Джулия Гарнър ще изпълни главната роля, а зад камера ще застане самата Мадона.

Очаква се снимките на филма да започнат в рамките на следващите дванадесет месеца.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас