Мария Бакалова става съпруга на Тръмп в биографичен филм

Снимка: БГНЕС

Мария Бакалова става съпруга на Тръмп в биографичен филм

Снимка: БГНЕС
Сподели

Номинираната за „Оскар“ актриса Мария Бакалова е избрана да бъде част от каста в биографичен филм за бизнесмена Доналд Тръмп.

Американските медии обявиха, че именно българката ще се превъплъти в образа на покойната му съпруга Ивана Тръмп. Тя е и майка на трите му по-големи деца. Ивана също е от славянски произход, което означава, че Бакалова лесно би могла да се превъплъти в образа. Българката придоби световна популярност с ролята си на Тутар в пародийния филм „Борат“ 2. Именно превъплъщението ѝ в нея ѝ донеса номинацията за „Оскар“. 

В ролята на младия Доналд Тръмп ще влезе

актьорът Себастиан Стан,

който освен с изявите си от филмите на Marvel, е познат на зрителите и от ролята си на Томи Лий от биографичния мини сериал „Пам и Томи„. Той разказа за живота и връзката на барабаниста и бившата му съпруга Памела Андерсън. За играта си актьорът получи номинация за „Златен глобус“ и „Еми“.

Лентата ще носи името „Стажантът“. Според създателите си тя ще представлява изследване на властта и амбицията в свят на корупция и измама. Филмът ще разкаже историята на един ментор и неговото протеже, която ще очертае възхода на една американска династия.

„Тя разкрива моралната и човешката цена на една култура, определяна от победители и победени“, поясняват още те, цитирани от Variety.

Актуално

Избрано за вас