Marvel обяви актьорския състав на новия филм „Фантастичната четворка“

Снимка: Marvel Studios

Marvel обяви актьорския състав на новия филм „Фантастичната четворка“

Снимка: Marvel Studios
Сподели

Marvel Studios намери креативен начин да разкрие актьорския си състав за новия филм „Фантастичната четворка“.

Обявявайки новината в Instagram, стана ясно, че във филма ще участват Педро Паскал, Ванеса Кърби, Ебон Мос-Бакрах и звездата от „Странни неща“ Джоузеф Куин.

Това, което е най-интересно в обявяването на новината, е именно начинът, по който Marvel го направи – с

игрива илюстрация на актьорите

като техните герои, празнуващи Свети Валентин. От ретро обработката на заглавието, през модерните костюми и мебели от средата на миналия век, до факта, че Бен изглежда чете брой на списание Life от декември 1963 г., изглежда съвсем ясно, че действието на „Фантастичната четворка“ ще се развива през 60-те години на миналия век.

Снимка: Marvel Studios

„Честит Свети Валентин от първото семейство на Marvel! Педро Паскал, Ванеса Кърби, Ебон Мос-Бахрач и Джоузеф Куин са „Фантастичната четворка“, гласи надписът на публикацията.

Паскал ще изиграе Рийд Ричардс (Mister Fantastic) – лидерът на групата, Кърби ще играе Сю Сторм (The Invisible Woman), а Мос-Бахрач ще играе Бен Грим (The Thing). Куин ще играе Джони Сторм (The Human Torch).

Предишните актьори от „Фантастичната четворка“ във филмите от 2005, 2007 и 2015 г. бяха Джесика Алба, Йоан Груфуд, Крис Евънс, Майкъл Чиклис, а след това Майкъл Б. Джордан, Майлс Телър, Кейт Мара и Джейми Бел.

Предстоящият филм ще бъде

режисиран от Мат Шакман

и предстои да излезе по кината на 25 юли 2025 г.

Снимка: ComicBook.com

Читателите на комиксите на Marvel знаят, че тези четирима герои са неразделна част от продължаващата вселена на Marvel – често в самия ѝ център. Но макар че филмите „Фантастичната четворка“ от 2000 г. имат своя чар, може да се каже, че първото семейство на Marvel никога не е получавало заслужена игрална адаптация от най-висока класа. До сега…

Актуално

Избрано за вас