Месец март минава под знака на киното: Какво да гледаме?

Снимка: Pixabay

Месец март минава под знака на киното: Какво да гледаме?

Снимка: Pixabay
Сподели

Март ще премине през знака на киното. В залите ни очакват редица завладяващи заглавия. Някои от тях вече са на големия екран, други – тепърва ще изненадват киноманите до края на месеца.

Снимка: IGN
„Годзила и Конг: Нова империя“ – 29 март

Режисьор: Адам Уингър

В ролите: Ребека Хол, Брайън Тайри Хенри, Кейли Хотъл, Дан Стивънс, Фала Чен

Всемогъщият Конг и страховитата Годзила се изправят срещу колосална, неоткрита заплаха,  която поставя под въпрос самото им съществуване. Филмът ще ни разкрие митичната битка, която е помогнала за формирането на тези необикновени същества и ги е свързала с човечеството завинаги.

Премиера: 29.03

„Надпревара за слава“

Режисьор: Стефано Мордини

В ролите: Бруно Гуери, Естер Гарел, Фолкер Брух, Даниел Брюл, Хейли Бенет, Рикардо Скамарчо, Кейти Кларксън-Хил, Карлота Верни, Джакопо Рампини, Кай Портман, Аксел Галоа

Лентата представя невероятната история от Световния рали шампионат през 1983 г. Тогава легендарният отбор на Ауди се изправя срещу този на Ланча. С изобретателност и хитрост, той устоява на предизвикателствата, в опитите си да открадне победата.

Премиера: 15.03

Снимка:sortiraparis.com
“Тримата мускетари: Милейди”

Режисьор: Мартен Бурбулон

В ролите: Франсоа Сивил, Венсан Касел, Ромен Дюрис, Ева Грийн

“Тримата мускетари: Милейди” продължава историята от „Тримата мускетари: Д’Артанян“. След като Констанс е отвлечена, Д’Артанян е принуден да обедини сили с Милейди де Уинтър, за да спаси любимата си. През това време обаче избухва война.

Премиера:  8.03

„Кунг-фу панда” 4

Воинът дракон е избран да стане Духовен водач на Долината на мира. Това създава няколко очевидни проблема. Първо – По знае толкова много за духовното лидерство, колкото и за палео диетата. Второ – той трябва бързо да намери и обучи нов Воин дракон, преди да може да се оттегли на новата си висока позиция. Междувременно се появява и злодей на име Хамелеона.

Премиера: 15.03

Снимка: NEON/YOUTUBE
„Непорочната”

Режисьор: Майкъл Мохан

В ролите: Сидни Суини, Алваро Морте, Симона Табаско, Бенедета Поркароли, Дора Романо, Джорджо Колангели

Непорочна ни среща със Сесилия – жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир. Бродейки из коридорите му, тя е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си. Скоро открива, че е заченала непорочно.

Премиера: 22.03

Някои от премиерните за месеца заглавия вече са в кината.

„Дюн” 2

Режисьор: Дени Вилньов

В ролите: Тимъти Шаламе, Ребека Фъргюсън, Зендея, Стелан Скарсгард, Джош Бролин, Хавиер Бардем, Дейв Батиста, Кристофър Уокън, Леа Сейду, Флорънс Пю, Остин Бътлър

Дюн: Част втора” ще ни покаже митичното пътуване на Пол Атреидски, който ще се обедини с Чани и фремените, за да отмъсти на хората унищожили семейството му.

Снимка: Alexandra Films
„Луис и Лука: Мисия до Луната”

Режисьор: Расмус А. Сивертсен

Изобретателят Алфи е избран да построи ракета и да полети до Луната. С Луис и неговият приятел Лука на борда като смели астронавти, какво може да се обърка? Всъщност доста неща.

„Обетованата земя”

Режисьор: Николай Арсел

В ролите: Мадс Микелсен, Аманда Колин, Густав Линд, Симон Бенебиер, Мелина Хагбер

Лудвиг Кален, незаконен син на прислужница и благородник, се противопоставя на ниския си статус, за да успее в датската армия. Макар че мнозина вече са опитвали безуспешно да осъществят надеждите на крал Фредерик V дивата пустош на Ютланд да бъде опитомена и култивирана, Кален вярва, че притежава нужния кураж, за да надвие неплодородната почва, бродещите разбойници и редица други препятствия.

Актуално

Избрано за вас