Майкъл Б. Джордан от „Черната пантера“ в нов филм на ужасите

Снимка: Alexandra Films

Майкъл Б. Джордан от „Черната пантера“ в нов филм на ужасите

Снимка: Alexandra Films
Сподели

„Танцувай с дявола и той ще те последва до дома ти“ – това обещава една страховита кампания в социалните мрежи, която се появи тази седмица.

Майкъл Б. Джордан се появява в новия трейлър на „Грешници“, с което за пръв път виждаме неговия нашумял, но досега много мистериозен филм на ужасите с Райън Куглър, режисьор на „Инцидентът на станция „Фрутвейл“ (2013), „Крийд“ (2015), „Черната пантера“ (2018) и „Черната пантера: Уаканда завинаги“ (2022).

Джордан е в ролята на близнаци в тази историческа лента, чието действие се развива в Юга. Загадъчният синопсис обяснява, че братята са се опитали да оставят проблемния си живот зад гърба си, но се завръщат в родния си град за ново начало, само за да открият, че „още по-голямо зло“ ги очаква, за да ги поздрави за добре дошли. Първите съобщения описваха проекта като филм за вампири.

Снимка: Alexandra Films

„Обиколил съм целия свят.

Виждал съм мъже да умират по начини, за които дори не съм подозирал, че са възможни“,

казва Джордан в ролята на един от братята. „От всички неща, които съм виждал, не съм виждал нито демони, нито духове, нито магия… досега.“

В „Грешници“ участват още Хайли Стайнфелд, Унми Мосаку, Делрой Линдо, Джак О’Конъл, Джейм Лоусън и Омар Бенсън Милър.

След като през февруари тази година Warner Bros. спечели силно конкурентна надпревара за филма, в понеделник най-накрая разкри заглавието „Грешници“ и стартира загадъчна промоция. Акаунтите на студиото в социалните мрежи започнаха да разпространяват фразата „#SinnersAreComing“, а плакатът, на който централно място заема Джордан, бе придружен от предчувстващ слоган: „Танцувай с дявола и той ще те последва до дома ти“.

Очакваме филма в кината и IMAX на 7 март.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас