„Мистър и мисис Смит“ отново тръгват на шпионска мисия през февруари

Снимка: David Lee/ Prime video

„Мистър и мисис Смит“ отново тръгват на шпионска мисия през февруари

Снимка: David Lee/ Prime video
Сподели

Нова адаптация на историята на мистър и мисис Смит предстои да тръгне по малките екрани в началото на 2024 г. Сериалът е проект на „Прайм Видео“, които са поверили ролите, обичайно свързвани с Брад Пит и Анджелина Джоли, на нова магнетична двойка.

Това са  Доналд Глоувър и Мая Ърскин. „Мистър и мисис Смит“ ще има осем епизода. На екрана ще се завърнат агентите под прикритие Джон Смит и Джейн Смит, познати от 2005 г. с екшън филма на Дъг Лайман. В този прочит двама странници приемат привлекателна работа в шпионска агенция, която им обещава бляскав живот, богатство, пътувания по света и прекрасно жилище в Манхатън.

Уловката? Нова идентичност и уговорен брак като семейство Смит. Двамата приемат и започва натоварен график с нова мисия всяка седмица, а междувременно са изправени не само пред опасни престъпници, но и пред чувствата си един към друг, предаде „Площад Славейков”.

Актьорският състав се допълва от Пол Дейно, Джон Туртуро, Микаела Коел, Сара Полсън, Рон Пърлман, Александър Скарсгард и други. Глоувър („Атланта“, „Фарго“) попада и в продуцентския екип. Той е и един от създателите на проекта като част от договора си с „Амазон студиос“.

Сериалът „Мистър и мисис Смит“ трябваше да излезе премиерно през ноември, но началото му се отложи заради стачките в Холивуд. Сега продукцията ще тръгне на 2 февруари. Всички епизоди ще бъдат достъпни наведнъж.

Актуално

Избрано за вас