Неизлезлият филм с Джордж Клуни и Брад Пит ще има продължение

Снимка: Gotham/Getty Images

Неизлезлият филм с Джордж Клуни и Брад Пит ще има продължение

Снимка: Gotham/Getty Images
Сподели

Apple залага на филма „Вълци единаци“ на режисьора Джон Уотс, в който участват Джордж Клуни и Брад Пит и чиято световна премиера ще се състои на 81-ия филмов фестивал във Венеция. Apple Original Films сключи договор с Уотс за написване, режисиране и продуциране на

продължение на филма за Клуни и Пит.

В същото време Apple промени плана си за широко разпространение на „Вълци единаци“ в кината, преди да се появи на Apple TV+. Вместо това филмът ще бъде пуснат в ограничен брой киносалони на 20 септември. След това ще дебютира глобално на Apple TV+ в петък, 27 септември.

Apple потвърди промяната в издаването на филма, но според източници това не означава промяна в хибридната стратегия за пускане на стрийминг услуга, предшествана от широко разпространение в кината. Apple ще се придържа към широкото разпространение в кината на другия си филм с участието на Пит – драмата „Формула 1“. Тя е режисирана от Джоузеф Косински и продуцирана от Джери Брукхаймер.

Във филма „Вълци единаци“ Клуни играе професионален мошеник, нает да прикрие престъпление от висок ранг. Но когато се появява втори уредник (Пит) и двамата самотници са принудени да работят заедно и

всичко се развива по начин, който никой от тях не е очаквал.

Актьорският състав включва още Ейми Райън, Остин Ейбрамс, Пурна Джаганатан, Ричард Кинд и Златко Бурич.

„Със забележителната и завладяваща химия на Джордж и Брад под изключителната режисура на Джон Уотс, „Вълци единаци“ съчетава всички страхотни елементи на комедията, екшъна и драмата в един невероятно забавен филм, който ще остави зрителите в очакване на следващия“, се казва в изявление.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас