Netflix показва първи кадри от сезон 2 на Squid Game

Снимка: Netflix

Netflix показва първи кадри от сезон 2 на Squid Game

Снимка: Netflix
Сподели

Netflix сподели първо видео към дългоочаквания втори сезон на Squid Game като част от монтаж, подчертаващ премиерите на стрийминг услугата през 2024 г.

Краткият клип в края на превюто Next on Netflix

продължава от мястото, където свърши първият сезон.

Джи-хън, изигран от Лий Джонг- джи – оцелелият от Squid Game – е на път за Америка, за да открие създателите на смъртоносното състезание. На летището обаче той получава телефонно обаждане, което го кара да промени плановете си.

Джи-хън изоставя плановете си за САЩ след мистериозно обаждане и се впуска в преследване с конкретен мотив“, казва Netflix за предстоящия сезон.

„Новият сезон ще посрещне отново и други любими герои като Фронтмен и Вербовчик. Към интригата се прибавя и дебютът на нов персонаж, изигран от Пак Гю-йонг, който предизвиква любопитство към новата героиня.“

Netflix не разкрива точната дата на излизане на предстоящия сезон, а само, че

той ще се появи тази година.

Squid Game се превърна в хитов сериал в цял свят по време на премиерата си през 2021 г.

През юни 2022 г. създателят на сериала Хван Донг-хьок обяви в писмо до феновете, че световната популярност на южнокорейското шоу проправя пътя към втори сезон.

„Бяха нужни 12 години,

за да се реализира първият сезон на Squid Game миналата година. Но бяха нужни 12 дни, за да се превърне Squid Game в най-популярния сериал на Netflix в историята“, пише Донг-хьок. „А сега Джи-хън се завръща“, продължи той, подсказвайки за следващия сезон. Фронтмен се завръща. Предстои втори сезон. Човекът в костюма с дакела може би ще се завърне. Също така ще се запознаете с гаджето на Йонг-хи – Чол-су“.

Актуално

Избрано за вас