Netflix представя нови документални поредици за Виктория Бекъм и Гордън Рамзи

Снимка: Getty Images

Netflix представя нови документални поредици за Виктория Бекъм и Гордън Рамзи

Снимка: Getty Images
Сподели

Виктория Бекъм, бившата звезда от „Spice Girls, която се преориентира към модата, ще участва в нова документална поредица на Netflix, съобщават Пи Ей мидия и БТА.

Тя ще предложи поглед „зад кулисите на трансформацията на Виктория от поп певица в креативен директор на собствена модна марка“.

Все още неозаглавеният проект вероятно ще последва успеха на „Бекъм“ — документалната поредица на стрийминг гиганта, която проследи възхода на съпруга ѝ Дейвид Бекъм. Тя разказа историята му от млад футболен талант до капитан на националния отбор на Англия.

Снимка: Victoria Beckham/instagram
Новият документален сериал, обявен на телевизионния фестивал в Единбург, ще даде възможност на зрителите да се запознаят с семейството и близките на Бекъм. Сериалът ще включва непоказвани досега архивни кадри.

Дейвид и Виктория Бекъм се ожениха през 1999 г. Двойката има четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Стрийминг гигантът ще предложи на публиката и документална поредица за Гордън Рамзи. Тя ще разкрие как известният готвач балансира професионалните си ангажименти с ролята си на съпруг и баща на шест деца.

Снимка: David M. Benett/Dave Benett/Getty

Netflix ще добави и нов документален филм, който ще разгледа възхода на поп групата „Take That“ през 90-те години. Тогава бандата е била петчленна и включвала Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Марк Оуен, Джейсън Ориндж и Роби Уилямс. Стрийминг платформата заявява, че поредицата ще предложи невиждан поглед върху „Take That“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас