Ню Йорк замръзва посред лято: Повикайте „Ловци на духове“!

Снимка: Ghostbusters: Afterlife

Ню Йорк замръзва посред лято: Повикайте „Ловци на духове“!

Снимка: Ghostbusters: Afterlife
Сподели

Първият трейлър на предстоящото продължение на „Ловци на духове: Afterlife” вече е факт.

Sony публикува първите кадри и разкри, че заглавието ще бъде „Ловци на духове“: Замръзналата империя”. Ще можем да гледаме отново емблематичната за франчайза пожарна в кината от 29 март 2024 г.

Гил Кенън режисира продължението на филма на Джейсън Райтман от 2021 г. – „Afterlife“, което вдъхна нов живот на поредицата. Те създават сценария съвместно. Джейсън Блуменфелд и Райтман продуцират филма, а Кенан и Джоан Перитано са изпълнителни продуценти.

Пол Ръд, Фин Улфхард, Маккена Грейс, Кари Кун, Логан Ким и Селест О’Конър се превъплъщават в ролите си от предишния филм. Към тях се присъединяват новодошлите във франчайза Кумаил Нанджиани, Патън Осуалт, Джеймс Акастър и Емили Алин Линд.

„За първи път в историята на Ню Йорк хората замръзнаха до смърт в средата на юли“, обяснява Осуалт в трейлъра за така наречения смъртоносен студ.

Новият проект е първият във франчайза без участието на Айвън Райтман, който почина през февруари 2022 г. Режисьорът създава оригиналния филм „Ловци на духове“, който се превръща в сензация при излизането си през 1984 г., пише The Hollywood reporter.

Звездите от оригиналния франчайз Бил Мъри, Дан Айкройд и Ърни Хъдсън се появиха в „Afterlife“. По-рано тази година Хъдсън се закани, че всички те ще се завърнат и в продължението на поредицата.

„Страхотно е да се върна с Дани, Бил и Ани Потс и новия актьорски състав. Минаха 40 години – чувстваме се като семейство“, каза Хъдсън в интервю за YouTube.

Фото кредит: Ghostbusters: Afterlife

Актуално

Избрано за вас