„Нов свят“ ни очаква с новия филм за Капитан Америка

Снимка: Forum Film

„Нов свят“ ни очаква с новия филм за Капитан Америка

Снимка: Forum Film
Сподели

Този Свети Валентин вместо рози грабваме щитовете и поемаме към кината в търсене на справедливост и едно по-светло утре с емблематичния „Капитан Америка: Нов свят“. Крис Еванс завладя публиката по целия свят като Стив Роджърс в оригиналната трилогия, чиято кулминация бе прочутият „Първият отмъстител: Войната на героите“ (2016 г.).

Сега в образа на любимия ни герой влиза Антъни Маки, който публиката силно обикна след дебюта му в популярния сериал „Сокола и Зимния войник“.

Снимка: Forum Film
Филмът е част от петата фаза на киновселената на Марвел

и обещава на феновете вълнуващо пътешествие, изпълнено с екшън, приключения и въздействащите теми за смелостта и справедливостта.

„Капитан Америка: Нов свят“ продължава наследството на поредицата и разкрива трансформацията на Сам Уилсън като новия Капитан Америка.

Снимка: Forum Film

Докато влиза в обувките на своя предшественик, той се сблъсква с противници и съюзници, навигирайки из политически интриги и социални катаклизми. С подкрепата на доверени партньори

Уилсън трябва да се изправи срещу страховити врагове,

чиято цел е да дестабилизират световния мир и убият президента „Тъндърболт“ Рос (Харисън Форд). Пътуването му е не само битка срещу външни заплахи, но и изследване на неговата идентичност и истинското значение на героизма в един бързо променящ се свят. И всичко това докато се сблъсква с предизвикателствата и отговорностите, които идват с емблематичния щит.

Снимка: Forum Film

В ексклузивния първи трейлър виждаме Уилсън в действие, който

носи типичните за Капитан Америка ценности и дух.

Видеото предлага разтърсващ поглед към изпълнените с много динамика сцени и зашеметяващи визуални ефекти. Както и въздействаща актьорска игра и сложен сюжет, които тепърва ни очакват на големия екран.

Снимка: Forum Film

Режисьор на „Капитан Америка: Нов свят“ е Джулиъс Она. Сценаристи са Далън Мусон, Матю Ортън и Малкълм Спелман.

Премиерата на филма е на 14 февруари само в кината на 3D и IMAX 3D.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас