Обвиненията в сексуално насилие и трафик срещу Диди вдъхновиха сериал

Обвиненията в сексуално насилие и трафик срещу Диди вдъхновиха сериал

Сподели

Investigation Discovery е в процес на създаване на документален сериал, изследващ възхода и падението на Шон (Диди) Кумс. В документалния филм, който ще излезе през 2025 г., ще бъдат разгледани „възходът и влиянието на рапъра и обвиненията в насилствено поведение и незаконна дейност, които съпътстват музикалния магнат“, се казва в съобщението.

„Тъй като на повърхността излизат свидетелства за

сексуално насилие, злоупотреби и други тревожни твърдения,

документалният филм проследява разплита твърденията за порочен модел“, продължава съобщението.

Новината идва само ден след като Диди беше задържан, пише hollywoodreporter.com. Федерални агенти го арестуваха в понеделник по обвинения в трафик на хора с цел сексуална експлоатация и рекет.

В обвинителният акт се твърди още, че е подлагал различни жени от обкръжението си на физически и сексуален тормоз. Федералните прокурори го обвиняват в трафик на хора с цел сексуална експлоатация и рекет за ръководене на огромно престъпно предприятие. Според данните от 2008 г.

той е  насилвал и търгувал с жени с помощта на различни свои фирми.

Арестът е сериозна актуализация на задълбочаващите се правни проблеми на Диди. Миналата седмица бившата му колежка Доун Ричард подаде нов иск за сексуално посегателство. Според него тя е станала жертва на побой, лишаване от свобода, не са ѝ изплатени милиони долари хонорари и са нарушени авторските ѝ права.

Жалбата на Ричард е поне осмата, подадена срещу него. Миналата година бившата му приятелка Касандра Вентура подаде иск, в който подробно описва годините на физическо и сексуално насилие. Този иск бързо беше уреден, но доведе до това, че други обвинители, сред които Лайза Гарднър, Джой Дикерсън-Нил и Кристъл Маккини, подадоха подобни жалби.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас