Първата дама на Франция ще участва в „Емили в Париж“?

Снимка: Netflix

Първата дама на Франция ще участва в „Емили в Париж“?

Снимка: Netflix
Сподели

Първата дама на Франция Брижит Макрон се присъедини изненадващо към снимките на сериала по Netflix „Емили в Париж„.

Снимки в социалните мрежи показват как 70-годишната съпруга на Еманюел Макрон е на снимачната площадка в четвъртия сезон на емблематичната поредица.

Актрисата Лили Колинс преди време разкри, че се е срещала с Брижит Макрон и сподели, че

тя се е оказала „голям фен

на сериала“.

„Емили в Париж“ също не крие симпатиите си към първата дама. В първия сезон на сериала тя беше изобразена как чете публикация в Instagram-профила на главната героиня Емили.

В нея младата американка изразява недоумението си, че думата „вагина“ е от мъжки род във френския език. Когато фиктивната Брижит Макрон я подкрепя в социалните мрежи, дори скептично настроените колеги на Емили от парижкия ѝ офис променят отношението си към нея.

Лили Колинс, която играе в главната роля в сериала,

получи номинация за „Златен глобус“

за „най-добро представяне на актриса в мюзикъл или комедия“. „Емили в Париж“ се бореше за отличието „най-добър телевизионен сериал – мюзикъл или комедия“.

Въпреки че продукцията няма претенции за особено високо изкуство и по-скоро подхожда с чувство за хумор към някои клишета в сюжета си, „Емили в Париж“ се превърна в

едно от най-известните заглавия на Netflix,

редом със Stranger Things, Squid Game, Bridgerton и други, пише „Булевард България“.

Първият сезон беше критикуван заради баналния образ, който създаваше на парижани. Втори сезон започна със сцена с украинка, която краде от магазини. Тя предизвика негативни реакции заради приписването на неверни стереотипи на цяла нация.

Официалната дата за премиерата на сезон 4 все още не е ясна.

Актуално

Избрано за вас