Павел Иванов и Александра Свиленова изненадаха зрителите на „Гунди – Легенда за любовта“

Снимка: "Гунди - Легенда за любовта", Официална Facebook страница

Павел Иванов и Александра Свиленова изненадаха зрителите на „Гунди – Легенда за любовта“

Снимка: "Гунди - Легенда за любовта", Официална Facebook страница
Сподели

„Гунди – Легенда за любовта“ се излъчва в кината в цялата страна едва втори ден, а стотици фенове вече имаха възможността да се насладят на спиращата дъха история за живота на Георги Аспарухов – Гунди. Павел Иванов, който играе ролята на обичания футболист, и Александра Свиленова (превъплътила се във Величка Маркова – Лита)

направиха финален тур на кината в София.

Така те благодариха лично на първите зрители на продукцията. Срещата им не мине и без изненади, някои от тях си тръгнаха с подаръци.

Снимка: „Гунди – Легенда за любовта“, Официална Facebook страница

В едно от кината в столицата Павел Иванов и Александра Свиленова лично чекираха билетите на зрителите за една от най-ранните прожекции. След това разписаха няколко кутии за пуканки.

Двамата актьори посетиха и друг търговски център за следобедна прожекция, на която две учителки бяха завели класовете си.

„Вярваме, че учениците са взели своите поуки от видяното“, споделят от продукцията в социалните мрежи.

Вечерта Павел Иванов и Александра Свиленова раздадоха подаръци на всички зрители в друго кино, седнали на седалки с №9. Те си тръгнаха със специалните пакети от един от рекламодателите на филма, върху които имаше автографи на двамата актьори.

Снимка: „Гунди – Легенда за любовта“, Официална Facebook страница

Много от феновете вече откликнаха и на молбата на създателите на продукцията – да публикуват свои снимки как се подготвят да отидат да гледат „Гунди – Легенда за любовта“.

„Благодарим за стотиците снимки и хубави думи, с които буквално ни заливате. Любовта ви към легендата се усеща от километри. Писахте ни от Несебър, Панагюрище, Хасково, Бургас, Варна и десетки други градове. Първата ни благодарност отива към тези млади момчета и момичета. Вие сте пример за подражание и не забравяйте, че с труд, дисциплина и постоянство ще постигнете големи успехи в спорта и в живота“, пишат от екипа.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас