Пиърс Броснан ще участва в проект, режисиран от сина му

Снимка: Getty Images

Пиърс Броснан ще участва в проект, режисиран от сина му

Снимка: Getty Images
Сподели

Легендарният Бонд Пиърс Броснан има нов проект, който този път ще бъде режисиран от собствения му син.

Трилърът “Wolfland“ е вторият пълнометражен филм на актьора Шон Броснан („Баща ми умира“). В момента той работи по сценарий, написан съвместно с Мат Д’Елиа. Това предаде Variety.

Пиърс Броснан и сина му Шон; Снимка: Getty Images

Филмът се продуцира от Маркъс Уорън за Light Sound Frequency и Кристиан Мур за The Consortium. А Imaginarium Studios, основано от Анди Серкис („Планетата на маймуните“, „Властелинът на пръстените“), осигурява дизайна на създанията и ефектите.

Снимките на филма на Броснан се очаква да започнат по-късно тази година във Великобритания.

Описван като „епична одисея“, “Wolfland“ разказва за млад тийнейджър, който, когато сестра му е жестоко нападната и показва признаци на трансформация, напуска малкото си село в търсене на легендарен ловец на върколаци, който може да обърне ужасното проклятие. Когато открива „легендата“ Девлин, припаднал до един бар и без настроение за призрачни истории, Делвин взема парите на момчето и се съгласява да издири това призрачно чудовище,

само за да се озове в смъртоносен водовъртеж от касапница.
Снимка: Getty Images

Наред с образа на агент 007 през 90-те и началото на 2000-те години, Броснан участва във филми като „Черният Адам“, „Аферата Томас Краун“ и “Mamma Mia!“. След това ще го видим в “The Unholy Trinity“ и „Four Letters of Love“.

„Развълнуван съм, че ще работя с Пиърс

по филм, който има за цел да предефинира поджанра на върколаците“, казва Шон Броснан. „С невероятните специални ефекти на Imaginarium ще създадем трансформация на върколака, която ще съперничи на култовите сцени от „Американски върколак в Лондон“. Развълнувани сме от потенциалното въздействие на разширяващата се вселена на „Върколаците“.

Актуално

Избрано за вас