По-коледна Коледа с празничните филми в стрийминг пратформата 7Arts

Снимка: alternate ending

По-коледна Коледа с празничните филми в стрийминг пратформата 7Arts

Снимка: alternate ending
Сподели

С настъпването на Коледа, няма по-добър начин да създадете уютна атмосфера и да се потопите в духа на сезона, гледайки забавни коледни филми. Ако сте почитател на изисканите изкуства и търсите перфектната колекция от филми за празничния период, търсенето ви приключва с единствената по рода си стрийминг платформа 7Arts.

В следващите редове ще откриете най-добрите предложения, които ще ви забавляват, разчувстват и ще ви отведат в един вълшебен празничен свят.

Снимка: alternate ending

„Семеен мъж“

Режисьор: Брет Ратнър
Държава: САЩ
Участват: Никълъс Кейдж, Теа Леони, Джеръми Пивън, Дон Чийдъл и др.

Причудливата романтична комедия „Семеен мъж“ разказва за Джак (Никълъс Кейдж), който навръх Коледа заспива в своя луксозен апартамент в Ню Йорк, но се събужда в Ню Джърси в едно легло с някогашната си любима (Теа Леони), двете си деца и едно огромно куче… Какво, ако беше взел различно решение? Какво, ако беше казал „да“ вместо „не“? Какво, ако имаше втори шанс?

На 27-ите награди „Сатурн“ филмът е номиниран за най-добър фентъзи филм и печели наградата за най-добра актриса за Теа Леони.

Насладете се на тази стойностна семейна комедия в платформата 7Arts.

 

Снимка: Impressio

„Ирония на съдбата“

Режисьор: Елдар Рязанов
Държава: Русия
Участват: Андрей Мягков, Барбара Брилска, Юрий Яковлев, Олга Науменко

В центъра на сюжета е млад мъж, който се напива с приятели в баня в Москва в новогодишната нощ. След това погрешка е изпратен в Ленинград, вместо друг човек. Там си поръчва такси и моли да го закарат на същия адрес, където живее и в Москва, не разбирайки, че е в Ленинград. Изненадващо се оказва, че и ключът му отваря абсолютно същата квартира, в която обаче живее красива жена, чакаща кандидат-жениха си за празничната вечер.

Гледайте тук.

 

Снимка: Impressio

„Ирония на съдбата“ – продължението

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
Държава: Русия
Участват: Андрей Мягков, Барбара Брилска, Константин Хабенски, Юрий Яковлев

Новогодишната традиция продължава 30 години по-късно. На лице са банята, бирата и водката, само един от членовете на приятелската група липсва. Затова пък синът му е там да го замести. След много сладки приказки и обърнати чаши, групата взима решение да прати сина по стъпките на бащата. Как обаче ще се развият събитията този път?

Не пропускайте да видите втората част тук.
Снимка: Today
„Най-добрите дни“
Режисьори: Масимилиано Бруно, Едоардо Лео
Държава: Италия
Участват: Едоардо Лео, Масимилиано Бруно, Анна Фолиета, Марко Бонини, Лилиана Фиорели
Тази италианска лента разказва четири истории в четири епизода, всеки съсредоточен върху празник, който изследва човешката душа в празничните сезони. Какво преживяват  героиите на Бъдни вечер, Свети Валентин, 8 март и в Новогодишната нощ. Излизайки по кината в Италия филмът достигана 6-то място в класацията на най-добрите продукции, снимани в страната тази година.
Докоснете се до тези истории, разказани с усет, в платформата 7Arts.
Снимка: cinefilos
„Най-лошите дни“
Режисьори: Масимилиано Бруно, Едоардо Лео
Държава: Италия
Участват: Масимилиано Бруно, Едоардо Лео, Марко Бонини
Премиерата на филма „Най-лошите дни“ е през 2023 г. Той е продължението на филма „Най-добрите дни“ и разказва четири различни истории, преплитащи се в един сюжет в рамките на лентата. Историите разказват за празниците Коледа, Първи май, Средата на август и Хелоуин.
Гледайте филма тук.
Възползвайте се от възможността да се насладите на уникалното кино изкуство, направено с празнично настроение и коледен дух. Още стотици заглавия както на филми, така и на театрални, оперни и балетни постановки, късо кино и stand-up comedy може да откриете в единствената стрийминг платформа за изкуство в България 7Arts.

Актуално

Избрано за вас