Погледнете зад кулисите на втория сезон на сериала „Wednesday“

Снимка: Netflix

Погледнете зад кулисите на втория сезон на сериала „Wednesday“

Снимка: Netflix
Сподели

Джена Ортега се завръща в ролята на Уенздeй Адамс в задкулисни кадри към втория сезон на „Wednesday“ Създателите го описват като

„по-голям и по-объркан, отколкото можете да си представите“.

Netflix представи новите кадри на частно събитие за феновете в Атланта. Във видеото се виждат членовете на оригиналния актьорски състав Ортега, Хънтър Духан, Ема Майерс, Джой Съндей, Луис Гусман и Катрин Зита-Джоунс. Те се завръщат на снимачната площадка на Академията „Невърмур“. Тим Бъртън отново беше забелязан режисьорския стол, пише Hollywood reporter.

„Ако ви покажем още нещо, очите ви ще закървят, а аз не съм толкова щедра“, казва Ортега

Продукцията на втория сезон  започна официално през май в Ирландия. Фентъзи комедията, създадена от Ал Гоф и Майлс Милар. Присъединяват се дузина нови актьори, сред които Стив Бушеми, Били Пайпър, Иви Темпълтън, Оуен Пейнтър и Ноа Тейлър.

През януари Ортега също така сподели, че е доволна от сценариите през този сезон, след като преди това беше критикувана за публичното омаловажаване на писането на сериала в първата част.

Снимка: medium.com
„Определено клоним към малко повече хорър“,

закани се актрисата по-рано тази година. „Всичко е по-голямо, има много повече екшън.“ Звездата от „Бийтълджус, Бийтълджус“ добави, че всеки епизод „се усеща като филм“ и въпреки че разказът се развива, героинята „никога не се променя“.

Все още не е обявена датата на излизане на втория сезон в платформата.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас