Потвърден е филм за „Симс“ с участието на Марго Роби

Снимка: Screen Rant

Потвърден е филм за „Симс“ с участието на Марго Роби

Снимка: Screen Rant
Сподели

Създателите на „Симс“ потвърдиха, че се готви филм по хитовата поредица видеоигри. Слуховете за екранизацията на популярния симулатор на живот, който за първи път се появи преди повече от 20 години през 2000 г., се носят от няколко месеца.

Гигантът в областта на игрите Electronic Arts (EA), който издава поредицата, обяви, че работи по филма със студиото Amazon MGM.

Той също така потвърди, че продуцентската компания на Марго Роби LuckyChap и режисьорът на „Локи“ Кейт Херон участват.

Снимка: EA Sports

Британската писателка и комик Бриони Редман ще бъде съавтор на филма, съобщиха от ЕА. Преди това тя е работила с Херон, която е режисьор и на епизоди от Sex Education на Netflix, по сценарий за последната серия на Doctor Who.

От EA заявиха, че е „твърде рано да споделят повече“, но обещаха актуализации догодина, когато

„Симс“  ще отбележи своята 25-годишнина.

Разработена от Maxis, играта поставя играчите начело на анимационни герои, известни като Симс, като им дава възможност да контролират различни аспекти от живота им.

Играта получава редовни актуализации,

а през годините разработчиците са включвали тематични пакети с разширения. С тях въвеждат нови елементи, динамика на взаимоотношенията, а в един случай позволяват на играчите да превърнат своите Симс във вампири.

Снимка: Screen Rant

Марго Роби участва в миналогодишния филм за Барби. Това беше един от най-успешните превъплъщения на продукти във филми в историята. Нейната продуцентска компания работи и по адаптация на „Монополи“.

В разговор с Variety през февруари тя каза:

„Искаме да направим повече филми, които да имат ефекта на „Барби“.

„Защо това да не е още една голяма, оригинална, смела идея, в която да имаме невероятен режисьор, голям бюджет и доверието на огромен конгломерат зад гърба си, за да отидем и наистина да се разгърнем? Искам да направя това.“

Снимка: Shutterstock

LuckyChap вече работи с Amazon по пускането на филма Saltburn – който имаше огромен успех, когато стана достъпен в услугата Prime Video към края на миналата година.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас