„Крейвън Ловеца“ търси следващата си плячка в кината през август

Снимка: Forum Film

„Крейвън Ловеца“ търси следващата си плячка в кината през август

Снимка: Forum Film
Сподели

Във всеки от нас спи звяр и това лято е време да го събудим, защото от 30 август поемаме на разтърсваща мисия в сърцето на дивото с „Крейвън Ловеца“. Внимавайте – той търси следващата си плячка, а попаднеш ли в списъка му, изходът е само един.

Режисиран от номинирания за „Оскар“ визионер Дж. С. Шандор,„Крейвън Ловеца“ обещава интензивно и завладяващо преживяване. Продукцията проследява вълнуващата история на Сергей Кравинов, руски имигрант с непоколебима амбиция да се утвърди като най-добрия ловец в света. Когато се впуска в опасна мисия, за да докаже своите качества, той е изправен пред редица предизвикателства, които ще го доведат до предела на физическите и умствените му способности. „Крейвън Ловеца“ е жесток

разказ за пътя и съдбата на един от най-емблематичните злодеи

на Марвел. Действието се развива преди познатата му вендета със Спайдърмен, а в главната роля влиза харизмаричният носител на „Златен глобус“ Арън Тейлър-Джонсън, познат на публиката с емблематичните си роли във филми като „Шут в г*за“, „Хищници в мрака“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Убийствен влак“.

Изпълненият с адреналин и напрежение трейлър ни въвлича право в екшъна. Той дава да се разбере, че това не е просто проект за супергерои, а изследване на характера. В него ще се проследи дълбочината на човешката природа, амбицията и докъде е готов да стигне човек, за да се докаже. Става ясно, че Крейвън е пресъздаден като любител на животните и защитник на природата, а видеото подсилва тази интерпретация. То същевременно разкрива, че произходът му го превръща в безмилостен ловец, посветил се на унищожаването на наследството на баща си.

Сценаристи на лентата са Ричард Уенк („Закрилникът“) и дуото Арт Маркъм и Мат Холоуей, работили заедно по „Железният“. Освен Арън Тейлър-Джонсън, в ролите влизат още носителят на „Оскар“ Ръсел Кроу („Гладиатор“) , Ариана Дебоуз („Уестсайдска история“) и талантливия Кристофър Абът (‘Martha Marcy May Marlene“).

Поглеждаме смъртта в очите с „Крейвън Ловеца“ от 30 август само в кината и IMAX.

Актуално

Избрано за вас