Първи трейлър показва Тимъти Шаламе като Боб Дилън

Снимка: SteveSands

Първи трейлър показва Тимъти Шаламе като Боб Дилън

Снимка: SteveSands
Сподели

На вашито внимание: трейлърът на филма на Джеймс Манголд “A Complete Unknown“/„Напълно непознат“ е тук, заедно с първите официални кадри на Тимъти Шаламе в ролята на Боб Дилън. Това предаде Variety.

В кината през декември тази година биографичната драма, написана от Манголд и Джей Кокс,

проследява ранните години на легендата на фолк музиката в Ню Йорк.

В трейлъра Шаламе се разхожда по улиците на Манхатън, минавайки покрай любимите места на Дилън, сред които Cafe Wha? и Hotel Chelsea. Актьорът също така пее разтърсващо изпълнение на протестната песен на Дилън от 1963 г. „A Hard Rain’s a-Gonna Fall“.

Изглежда, че започва да се заражда любовен триъгълник между Дилън и Джоан Бейз на Моника Барбаро и Силви Русо на Ел Фанинг, която изглежда е измислена версия на тогавашната приятелка на Дилън – Сюз Ротоло, която се появява на обложката на албума „The Freewheelin’ Bob Dylan“.

Актьорският състав се допълва от Едуард Нортън в ролята на Пийт Сийгър, Бойд Холбрук в ролята на Джони Кеш, Пи Джей Бърн в ролята на Харолд Левентал, Скут Макнейри в ролята на Уди Гътри, Дан Фоглър в ролята на Алберт Гросман и Уил Харисън в ролята на Боб Нойвирт и др.

Снимка: SteveSands

Въз основа на книгата на Илайджа Валд от 2015 г. „Dylan Goes Electric“ и с първоначално заглавие „Going Electric“,

A Complete Unknown“ заимства фраза от песента на Дилън Like a Rolling Stone

фолк-рок химнът, който променя всичко.

Манголд описва Дилън в своя филм като „скитник, който идва от Минесота с ново име и нов поглед към живота“. Пристигането му разпалва „сътресения във фолк общността и в това, което те смятаха за правилен фолк и незаконен фолк“. Истинският Дилън, който е на 83 години, дава бележки по сценария и провежда множество срещи с Манголд.

Продукцията на филма започва през март в Ню Йорк и Ню Джърси, когато папарашки снимки на Тимъти Шаламе се разпространяват в социалните мрежи.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас